BTM е CPA мрежа, плаќа повеќе од adsense.Vamos ова blue track media е Adsense alternative?
Ахам значи CPA понуди...е тоа уште не разбрав како функционира. Треба да вложиш малку средства за ВПС, проксија аплоуд на јутуб ... и тоа ми е малку комплицирано.BTM е CPA мрежа, плаќа повеќе од adsense.
Он цело време ти вика дека рангира сајтови, не се замара ни со ВПС ни со проксија, ни со јутуб. СЕО.Ахам значи CPA понуди...е тоа уште не разбрав како функционира. Треба да вложиш малку средства за ВПС, проксија аплоуд на јутуб ... и тоа ми е малку комплицирано.
Едино ти преостанува да прашаш на супорт или да побараш на гугл да не го имал некој истиот или сличен проблемДечки имам еден проблем.
Никако не можам да го прикачам видеото на гигот на фивер, а гигот ми е за анимации а не можам да го закачам примерот за анимацијатат.е. се закачува и стои процесинг видео веќе два дена.
Значи пробав прво го закачив видеото како ави фајл но не ми се свиѓаше па го избришав и сега го закачив како wmv. фајл и си седи процесинг, никако да го одобрат или да го одбијат.
Друг пат кога сум закачувала видео за отприлика саат ми го одобрувале, не знам што е проблемот со ова видео.
Го избришав гигот и направив нов, но пак е иста приказна.
Некој да не има идеја како да го решам проблемов?
Се обратив на поддршката и го средија веднашЕдино ти преостанува да прашаш на супорт или да побараш на гугл да не го имал некој истиот или сличен проблем![]()
Microworkers SCAM?:SИскуство со MicroWorkers = SCAM.
Искуство со SEOClerks - само пофални зборови, кеширано $10K+, еден куп методи на исплата и одлична подршка. 100 пати подобри од Fiverr, сепак, трафикот е 10 пати помал.
Машала...Microworkers SCAM?:S
http://prntscr.com/3i2pfj
i dont think so... да видиш како си легнаја парињата на сметка ^.^ милина
Веќе сум зачленета, инаку нп.Za free bitcoin najsigurna i najdobra e http://x.co/fbitcoin
ps. ,da ima referal moj i sekoj e dobredojden . Ionaka nisto vas ne vi pravi steta.
Dvajca se preku moj referal i ke se trudam da go delam so niv profitot (so site koi se ) pod moj referal, imaat dodadeno takva opcija del od profitot da go delis .Веќе сум зачленета, инаку нп.
Бтв, дали некој има искуство со Hourlybitcoin.com ? Јас ги ороцив моите мБТЦ и најверојатно се зезнав, не ми ги вратија....
Да го делиш профитот...?Dvajca se preku moj referal i ke se trudam da go delam so niv profitot (so site koi se ) pod moj referal, imaat dodadeno takva opcija del od profitot da go delis .
Za taa strana prv pat slusam.![]()