Заработка на интернет (официјална тема)

Член од
4 октомври 2019
Мислења
558
Поени од реакции
1.093
Zdravo sega mi kazuvaat vo Srbija polno pravele pari so gledanje na nekoi videa, plakas 200 evra i dobivas dnevno po 10 videa da lajknues i site dobivale nad 600 evra, plus ako zaclenis clen dobivas od nego po 20 evra.... slusam nekoi dobile po 8k na mesec... znae nekoj zasto se raboti od prilika koja platforma....podetalno?

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.441
Поени од реакции
7.725
Zdravo sega mi kazuvaat vo Srbija polno pravele pari so gledanje na nekoi videa, plakas 200 evra i dobivas dnevno po 10 videa da lajknues i site dobivale nad 600 evra, plus ako zaclenis clen dobivas od nego po 20 evra.... slusam nekoi dobile po 8k na mesec... znae nekoj zasto se raboti od prilika koja platforma....podetalno?
Чекај, чекај кога ќе слушнеш дека Нигериски принц сака да ти префрли неколку милиони тек тогаш ќе биде 'чекајте ме вили и викендици во Грција'.

Член од
4 октомври 2019
Мислења
558
Поени од реакции
1.093
Чекај, чекај кога ќе слушнеш дека Нигериски принц сака да ти префрли неколку милиони тек тогаш ќе биде 'чекајте ме вили и викендици во Грција'.
Znaci nista... slusbav vo Srbia prikazna ova ona so detali, i mene mi stoi cudno da ne tw zavlecat pa da ti gi zemat 200 evra... ama eve koleskata tvrdi deka brat i zel 800 evra uste prviot mesec a cocekot stp go vnel duri i nekolku iljadi.... nisto togas

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.441
Поени од реакции
7.725
Znaci nista... slusbav vo Srbia prikazna ova ona so detali, i mene mi stoi cudno da ne tw zavlecat pa da ti gi zemat 200 evra... ama eve koleskata tvrdi deka brat i zel 800 evra uste prviot mesec a cocekot stp go vnel duri i nekolku iljadi.... nisto togas
Па ти на мене ќе ми веруваш, на колешката или на нигерискиот принц?

Член од
4 октомври 2019
Мислења
558
Поени од реакции
1.093
Па ти на мене ќе ми веруваш, на колешката или на нигерискиот принц?
Pitam coek, site sakame od doma nesto da srabotime, smena mi e 12 saati rabotam minimum za drug, mora da se bara alternativa...sekako velam dali nekoj znae nesto ako e prevara vo red....ili nekoj drug vid za rabota od doma...Koleskata dosega ne me izlazala izgleda brat i e izlazen... ama veli dobi 800 evra... sigurno...nesto lajkanje videa...

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.865
Поени од реакции
23.256
Pitam coek, site sakame od doma nesto da srabotime, smena mi e 12 saati rabotam minimum za drug, mora da se bara alternativa...sekako velam dali nekoj znae nesto ako e prevara vo red....ili nekoj drug vid za rabota od doma...Koleskata dosega ne me izlazala izgleda brat i e izlazen... ama veli dobi 800 evra... sigurno...nesto lajkanje videa...
Klasicna ponzi sema e be druze. Duri ima novi sto ke vlozat po 200 evra ili kolku i da e, za starite ke ima dobivka.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.400
Поени од реакции
9.028
има шанси брат и да зел, ама не е гаранција дека и ти ќе земеш

Член од
5 мај 2016
Мислења
190
Поени од реакции
158
Тоа ти е на првите можеби ќе им исплати за да добие бесплатна реклама, мада има и такви кои виделе дека им требаат реферали за да дојдат до исплата па наведуваат луѓе да се уфрлат ко божем ќе добијат пари а уствари сите ќе бидат излажани.

https://addmefast.com/ ти го праќам без реферал линк овој и исплаќа и долги години е активен. Заеби србски сајтови.

Член од
12 февруари 2023
Мислења
25
Поени од реакции
5
Апликациите со гледање на видеа се реални, можеби не знаеме до кога ќе траат ама пари се вадат, од лично искуство кажувам, Веќе 4 месеци користам. Е сега има и доста лажни направено треба пазење каде вложувате пари

Член од
3 февруари 2014
Мислења
99
Поени од реакции
196
Апликациите со гледање на видеа се реални, можеби не знаеме до кога ќе траат ама пари се вадат, од лично искуство кажувам, Веќе 4 месеци користам. Е сега има и доста лажни направено треба пазење каде вложувате пари
Ako zboris za Conti, rikna denes aplikacijata, poveke ja nema. Se izgorevme mnogu, nekoi imaa sreka si gi povlekoa navreme parite

Член од
12 февруари 2023
Мислења
25
Поени од реакции
5
Ako zboris za Conti, rikna denes aplikacijata, poveke ja nema. Se izgorevme mnogu, nekoi imaa sreka si gi povlekoa navreme parite
Да ама ова кога го пишав бешев во функција тогаш, а треба да знаеме дека ништо не е вечно само не треба да бидеме алчни. Има нова платформа ако сака некој нека пише

Член од
5 мај 2016
Мислења
190
Поени од реакции
158
Да ама ова кога го пишав бешев во функција тогаш, а треба да знаеме дека ништо не е вечно само не треба да бидеме алчни. Има нова платформа ако сака некој нека пише
Не наведувај луѓе на нов скам!

Член од
12 февруари 2023
Мислења
25
Поени од реакции
5
Има нова платформа ако сака некој нека пише

Што е ова освен наведување, за кој сака демек ти не тераш со сила????
Никој со сила не можеш да натераш нешто, ти ако имаш лошо искуство од платформиве јас немам

Kajgana Shop

На врв Bottom