- Член од
- 13 февруари 2012
- Мислења
- 90
- Поени од реакции
- 26
Ти пратиф порака skyhunter, иначе Грејвдигер да добра идеа..сеа имам само блогспот во иднина ќе купам домен али експиред некој со добар пејџ ранк али ноф .ком ќе видиме
А шо те кошта ако ставиш точни информации?Дечки, мора да се стават точни информации кога се регистрираш на MicroWorkers?
Бараат ли да се потврди адреса / идентитет (лична карта, пасош, возачка) или може без проблем да си вадиш пари?
Не треси глупости ако не се разбираш.abe zemi raboti nesto, iskoristi ja silata i mozokot ... imas milion nacini kako da zarabotis poveke od kolku sto mislis ... samo treba malce da se potrudis ... nikoj nema doma da ti dojde i da ti kaze:Aleksandar eve ti extra platena rabota, ajde ako sakas da rabotis ...
ova so internetot neka ti bide plus - i pak ne gledam nikakva korist od toa - koga nemozes so zarabotkata ni smetkite za net da si gi platis , a ne da zarabotis ...
samo sum realen ... a ako mislis deka si vo pravo ti ili bilo koj drug ... togas cepajte na net i klikajte po cel den ...
Само овај трик го знам..меѓутоа е за пријатели од разни страни на светотКако до многу пријатели на Facebook? Ми треба за еден профил и сакам да напраам повеќе од 3000 пријатели? Зборувам за пријатели од србија и македонија, други несакам пошто нема да следат она што ќе пишувам. Планирам за маркетинг да го користам. Пробав со адднување пријатели ама ме блокна на 30 дена Помош?
Еве ја новата тема за онлајн брокери http://forum.kajgana.com/threads/Онлајн-брокери.59960/ има мнооооогу подобра заработка од кликањеКОНЕЧНО, Првата реална исплата од еторо.
Со само 100УСД вложени на почетокот од месец февруари оваа година. Стигнав до двојно поголема сума. И покрај лошото тргување со Валути и Сребро сепак добро се држам и одам напред. Откако го активирав барањето (налогот) од мојот акаунт на еторо, по 5 работни дена ми легнаа на ВИСА интернет сметката пробните 30 УСД.
Дефинитивно од сите обиди за интернет заработка еторо е најдобрата варијанта замене.
Еве доказ.
Прегледај го приврзокот 43030
Одличен сет алатки за онлајн бизнис. Вебинар платформа, ауториспондери, веб страни и сл. по неверојатно ниски цени. Пријавете се, бесплатно е...
http://Kvazar.STIFORPPRO.com
Неверојатен партнерски програм, ја враќате првичната инвестиција со две директни зачленувања преку вашиот линк и отварате можност за месечна заработувачка од над 8000$.
Истовремено, а за нашиве услови можеби и најважно, можете преку програмата да аплицирате за AMERICAN MASTER CARD во многу едноставна процедура, а картичката ви ја испраќаат на домашна адреса. На таа картичка и ве исплаќаат. Со неа подигате пари од секој банкомат што подржува MASTER насекаде во светот во валутата на земјата во која што сте.
Сето тоа само за ~40$ првично зачленување + ~10$ месечна членарина.