Заработка на интернет (официјална тема)

Член од
13 декември 2011
Мислења
218
Поени од реакции
43
Којзнае што е проблемот... Моеш да го ѕирнеш сајтов за кој зборои да ги користиш за подобри резултати

Slice The Pie FAQ'S
i mene samo mi naoga nekoj raboti kolku da ne mi primi komentar i po 10 minuti eden komentar pisuva:
vika mal bil, pa posle mnogu slicen ,pa neopfakalan strukutura :/
resenie?

smartcat

Master
Член од
14 јануари 2012
Мислења
15
Поени од реакции
1
nema fajde od tie zarabotuvacki.nitu edna kompanija ne plajka kako sto reklamira deka plajka a i tie 2-3 dolari ke vi gi prefrlat po 3-4 meseci.ne veruvaje vo toa vi go kazuvam od iskustvo

Член од
23 февруари 2012
Мислења
35
Поени од реакции
5
ima pari,ima -samo uprnost:)
eve edna dobra strana instaliras softver i kupuvas referal shares-edna e 5 $-za dva meseca ti nosi 9.6 $
kupis 100x 5 = 500 $ za dva meseca 960 $
http://www.mybrowsercash.com/index.php?refid=64746
eve postari ,posigurni sajtovi
http://tinyurl.com/brcs8f3
--- надополнето: 23 февруари 2012 во 16:57 ---
ako mu treba na nekoj sovet za nekoja straa-slobodno neka prasa:)
--- надополнето: 23 февруари 2012 во 16:57 ---
ako mu treba na nekoj sovet za nekoja straa-slobodno neka prasa:)

smartcat

Master
Член од
14 јануари 2012
Мислења
15
Поени од реакции
1
Eve za site optimisti edna nova rabota i nacin na zarabotka.Se gradi nova socijalna mreza.Pocnuva da raboti od 1 april.site clenovi koi ke se registriraat do 1 april ke dobijat moznost od clenovite sto tie gi pokanile da delat del od profitot na taa socijalna mreza ako profunkcionira.Razgledajte gi moznostite i po moznos registrirajtese preku mene (fakultativno e ova) :) http://signup.wazzub.info/?lrRef=c8ed94f8

Член од
23 февруари 2012
Мислења
35
Поени од реакции
5
eve vaa mozeme da naravime-se sobereme 10 luge i sekoj da bude referal na sekogo-zaedno polesno ke ide
sreka sto ima 5 % strani sto plakaat,ama da ne ve razocaruvam 95 % se prevara,a mnogu takvi sekoj den se otvaraat

Член од
13 февруари 2012
Мислења
90
Поени од реакции
26
Значи не верувам многу во Wazzub додека не исплатат. може да биде превара страната па за џабе тоа сето реферали и сите шо се мачеле.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
имате и заработка на друг начин. Пример иде пролет, и можете сите да излезете по шумите околу и да берете печурки, и чаеви. Некој човек само нека ви покаже од кои да берете, има 2-3 врсти. 1500-2000 дневно правите обавезно. Јас идам стално ако сакате ке ве водам.

smartcat

Master
Член од
14 јануари 2012
Мислења
15
Поени од реакции
1
ne bi trebalo da bidi, no sekogas so rezerva gledam i jas.ako ne bidi prevara i stvarno da plajkaat po dolar od referal togas ke mi bidi mnogu krivo.zatoa mislam deka vredi da se proba

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.991
Поени од реакции
12.636
имате и заработка на друг начин. Пример иде пролет, и можете сите да излезете по шумите околу и да берете печурки, и чаеви. Некој човек само нека ви покаже од кои да берете, има 2-3 врсти. 1500-2000 дневно правите обавезно. Јас идам стално ако сакате ке ве водам.
Ако ги знаеш магичните мене води ме :)

П.С. И сега имам сајт, за адсенс треба да оставам место за рекламите или да ми одобрат па потоа. Да не испадне оставам место за џабе, како гледам сите имаат некој скромен простор во бодито за реклами!?Ако треба отпосле ќе ми се ебе концептот...

fenomen

Сезнајко
Член од
17 јули 2008
Мислења
387
Поени од реакции
51
Од каде си? Од кој град , еве јас би идел. Озбилно.!!!!:cool:

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Од каде си? Од кој град , еве јас би идел. Озбилно.!!!!:cool:
После ке се фалиш на темава дека си заработил 2000 ден и тоа на интернет. Ке ти пишам на мејл, ке те запишам на список да не те заборавам. Сега дека брзам. ;)

Член од
13 февруари 2012
Мислења
90
Поени од реакции
26
Ако е од Битола и јас идем хехехех ,
@Themagus значи ти треба да аплицираш првен за адсенсе и да да му ја дадеш твојата страна па ќе видиш дали ке т прифатат. ако те прифатат после ке побараш на гугл лесно е зззза тоа.

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
ако е скопје, викај одма :)

Член од
23 февруари 2012
Мислења
35
Поени од реакции
5
ajde momci,sto ste se uspale,
pa jas kako zensko li treba da bidam poaktivna od vas,he,he:)
za wazzub nisto ne ve kosta da probate,iako 1 $ za covek zaclenet od vas e dadeno kako primer-ne se razocaruvajte ako bide 0.01 $ :) obicno site na pocetok vetuvaat brda i dolini,ama besplatno e nito ne kosta
eve ja 4 godini sum vo ovoj biznis-
i eve strani koisto sigurno me plakaat-vo novi strani ne vleguvam,za 3-6 meseci ke bidnat scam-osven ako PTC/BUX sajjtot ne e od nekoja proverena firrma
http://tinyurl.com/brcs8f3

Kajgana Shop

На врв Bottom