Заработка на интернет (официјална тема)

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Гледам во статистиката на Microworkers и најдов Македонец со заработени $1,000 за нецела година... Како прават толку пари? Тоа доаѓа околу $90.00 месечно што сепак е многу (јас со просечна работа правам околу $20.00)
Девојката што има заработено толку пари има и PR блог, а тие задачи се најплатени....затоа толку заработила:)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
ЕЈ КОЈ СЕ НАЈСИГУРНИ ШТО ИСПЛАЌААТ И ЗА КОЛКУ ВРЕМЕ ИСПЛАЌААТ ЈАС СЕ РЕГИСТРИРАВ НА АВСУРВЕУС ТАКА НЕШТО БЕШЕ САЈТОТ ,АМА МНОГУ Е ДОБРО ЗА ДА Е ВИСТИНА ЕДЕН КОМЕНТАР 6$ ПА ЗАТОА ДАЛИ Е ВИСТИНА...ФАЛА ОДНАПРЕД
не се лажи скал 100% сега гледав .. нема некој што мисли позитивно за оваа страна ..

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.712
Поени од реакции
1.152
Кој сака да заработи,по бинарен систем нека ми пише во пп.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
На линкот што го поставив http://signup.wazzub.info/?lrRef=7b5d6f87 откако ќе се регистрирате треба да отидете на вашават маил и да ја потврдете верифкацијата.ОДнапред им благодарам на сите што ќе се регистрират :)
Зар и тука најде спам пораки да праќаш?

Член од
13 февруари 2012
Мислења
90
Поени од реакции
26
Иначе како се прави пари тоа на Wazzub никогаш не сум пробал ке ми каже некој.

Член од
13 февруари 2012
Мислења
90
Поени од реакции
26
Вреди. незнам што да ти кажам пробај па ќе видиш. Се разбира вреди на овие отколку на ПТЦ.. пробај па ќе видиш.

Член од
4 август 2011
Мислења
17
Поени од реакции
6
Slicethepie е интересна страница која ви нуди можност да заработувате за ваши 4-5 реченици за пуштена песна. :)

Доказ:

Интерестно нели?

Почнете сите овде: Slicethepie

Среќно!

Член од
13 февруари 2012
Мислења
90
Поени од реакции
26
Точно. Slicethepie е лесна само малце англиски и добри коментари за песните и тоа е тоа.

Исплата од инцентриа :) ако сакате да се регистрирате видете линко подолу.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Slicethepie е интересна страница која ви нуди можност да заработувате за ваши 4-5 реченици за пуштена песна. :)

Доказ:

Интерестно нели?
Почнете сите овде: Slicethepie

Среќно!
Абе регистриран сум.. пишувам коментар и кога одам да го гласам ми вика демек малце имаш напишано .. а имав многу напишано

Член од
4 август 2011
Мислења
17
Поени од реакции
6
Абе регистриран сум.. пишувам коментар и кога одам да го гласам ми вика демек малце имаш напишано .. а имав многу напишано
Којзнае што е проблемот... Моеш да го ѕирнеш сајтов за кој зборои да ги користиш за подобри резултати

Slice The Pie FAQ'S

Kajgana Shop

На врв Bottom