Заработка на интернет (официјална тема)

Член од
29 септември 2011
Мислења
233
Поени од реакции
25
edno prasanje:dali ako nekoj ne ti ja prifati rabotata vo microworkers, so toa subimt a complain mozes odnovo da pratis requiered proof?

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.659
Поени од реакции
8.660
Има некој што работел на Survey sites и што има кеширано пари преку paypal ?
--- надополнето: 5 септември 2012 во 21:12 ---
Како ти се исплати да "Шкрапаш" 8 саати дневно за 60 денари? :D Некако не ми се логични овие Интернет заработувачки. :D
Добро е, за неполни 2 месеца, направив 130$, само грдо е што си ставив МКД информации и сум ограничен со хитови, иначе тогаш бев почетник и не ги разбирав многу гиговите, ама сеа се логирав на форумот и некои работи стана јасни, само грдо е што парите можам само на amazon.com да ги трошам со нарачки, нема palpay. (n)

Член од
13 февруари 2012
Мислења
90
Поени од реакции
26
Еве еден добар пример за заработка. Од Македонија е огласувачот и може да се види дека добро му оди, има доста нарачки и позитивен рејтинг.
http://fiverr.com/simonbeyond
Браво алал да му е на чоеков,стварно е креативен и добар, средил работа со гиговите.Видоф дека беше и во првата страна на fiverr пред некое време :)

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.262
Поени од реакции
2.256
Од moneybookers.com може да се префрлат пари на картичка од Тутнска/Уни банка?

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Браво алал да му е на чоеков,стварно е креативен и добар, средил работа со гиговите.Видоф дека беше и во првата страна на fiverr пред некое време :)
Мене цело лето ми дремеа гиговите и сега последните 7-8 дена не можам да постигнам на 240$ стигнав уште не ми се расчистени ама не верувам дека некој ќе се пожали зошто некои од луѓето ми бараа да ставам гиг каде што може да остават бакшиш :)

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888

Заработка од почетокот, 6 јули, сега ја чекам и фивер припејд картицава за вадење од локалниве банкомати
Ова го постирав за да им докажам на тие кои мислат дека нема пари од онлајн заработка

Член од
5 март 2012
Мислења
52
Поени од реакции
16

Заработка од почетокот, 6 јули, сега ја чекам и фивер припејд картицава за вадење од локалниве банкомати
Ова го постирав за да им докажам на тие кои мислат дека нема пари од онлајн заработка
Дај кажи нешто повеќе за фивер припејд картицата :)

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Дај кажи нешто повеќе за фивер припејд картицата :)
Достапна е само ко ќе крениш левел 2 т.е. треба да имаш продадено 50 гигови.Работи на било кој банкомат на земјинава топка е сеа си има некоја месечна провизија и провизија при повлекување пари од неколку долари и се исплаќа при повлекување поголеми суми од по 100$, што ми одговара многу, за разлика од ебанион пејпал
еве линк со провизиите https://payouts.payoneer.com/partners/Default/Fees.aspx?pid=hnwodyxyhTSlO66SX5QZcA==&langid=1&bhjs=1&bhqs=1

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Достапна е само ко ќе крениш левел 2 т.е. треба да имаш продадено 50 гигови.Работи на било кој банкомат на земјинава топка е сеа си има некоја месечна провизија и провизија при повлекување пари од неколку долари и се исплаќа при повлекување поголеми суми од по 100$, што ми одговара многу, за разлика од ебанион пејпал
еве линк со провизиите https://payouts.payoneer.com/partners/Default/Fees.aspx?pid=hnwodyxyhTSlO66SX5QZcA==&langid=1&bhjs=1&bhqs=1
Мислам дека подобра варијанта е втор акаунт на пејпал па и трет...
Ако не повлекуваш пари во $ ќе ти зима 3% провизија при секое повлекување, што не е малку.

Член од
6 август 2012
Мислења
3
Поени од реакции
0
Neobux e najdobra strana za pravenje pari na internet bez da vlozis ni denar. Nekoi ke recat deka treba da se utepas od klikanje za da dobies eden dolar, toa e samo prvite dva meseca posle toa otkako ke kupis referali sekoj den vadis okolu 3-4$ bez da napravis nisto. Vo posledno vreme se dodaneni i zadacite nesto sto podolgo vreme go ima i na clixsence toa pomaga da dobies poveke pari. Jas za samo 1mesec napraviv 25$ gi vloziv i sega imam 120 referali od koi dobivam po 1$ dnevno. Koj e zainteresiran neka se zacleni preku ovoj link http://www.neobux.com/m/v/?rh=427261706F72 Na sekoj sto ke se zacleni ke mu pratam i pdf kniga kade sto ja pisuva ovaa strategija koja jas ja koristam.

Член од
8 септември 2012
Мислења
42
Поени од реакции
4
Jas sum nov na forumov i svarno sum zainteresiran na ovaa tema no sepak mi treba nekoj so dobro ke me upati i objasni.... se nadevam deka ke se najde dobrovolec
Blagodaram odnapred

T

talevskiboss

Гостин
Neobux e najdobra strana za pravenje pari na internet bez da vlozis ni denar. Nekoi ke recat deka treba da se utepas od klikanje za da dobies eden dolar, toa e samo prvite dva meseca posle toa otkako ke kupis referali sekoj den vadis okolu 3-4$ bez da napravis nisto. Vo posledno vreme se dodaneni i zadacite nesto sto podolgo vreme go ima i na clixsence toa pomaga da dobies poveke pari. Jas za samo 1mesec napraviv 25$ gi vloziv i sega imam 120 referali od koi dobivam po 1$ dnevno. Koj e zainteresiran neka se zacleni preku ovoj link http://www.neobux.com/m/v/?rh=427261706F72 Na sekoj sto ke se zacleni ke mu pratam i pdf kniga kade sto ja pisuva ovaa strategija koja jas ja koristam.
Правиш 50 денари дневно,БРАВО :tapp: .На тие пари ни дете не му се радува.Пробај нешто друго со тоа само си го трошиш мозокот и мислиш дека земаш добра пара.

Член од
29 септември 2011
Мислења
233
Поени од реакции
25
Правиш 50 денари дневно,БРАВО :tapp: .На тие пари ни дете не му се радува.Пробај нешто друго со тоа само си го трошиш мозокот и мислиш дека земаш добра пара.
Epa onie koi se posiromasni se raduvaat i na 1 denari. Ne se site bogatasi. A za ona ako za 50 denari raboti mnogu teska rabota si vo pravo. A za toa deka dete ne se raduca na 50 den si greska. Ama spored mene.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Epa onie koi se posiromasni se raduvaat i na 1 denari. Ne se site bogatasi. A za ona ako za 50 denari raboti mnogu teska rabota si vo pravo. A za toa deka dete ne se raduca na 50 den si greska. Ama spored mene.
Би те советувал да научиш 3Д анимации да правиш (основи), така во најмала рака би можел да заработуваш по 10$ на пола саат.

Kajgana Shop

На врв Bottom