Добро е, за неполни 2 месеца, направив 130$, само грдо е што си ставив МКД информации и сум ограничен со хитови, иначе тогаш бев почетник и не ги разбирав многу гиговите, ама сеа се логирав на форумот и некои работи стана јасни, само грдо е што парите можам само на amazon.com да ги трошам со нарачки, нема palpay.Како ти се исплати да "Шкрапаш" 8 саати дневно за 60 денари? Некако не ми се логични овие Интернет заработувачки.
Браво алал да му е на чоеков,стварно е креативен и добар, средил работа со гиговите.Видоф дека беше и во првата страна на fiverr пред некое времеЕве еден добар пример за заработка. Од Македонија е огласувачот и може да се види дека добро му оди, има доста нарачки и позитивен рејтинг.
http://fiverr.com/simonbeyond
Да !Од moneybookers.com може да се префрлат пари на картичка од Тутнска/Уни банка?
Мене цело лето ми дремеа гиговите и сега последните 7-8 дена не можам да постигнам на 240$ стигнав уште не ми се расчистени ама не верувам дека некој ќе се пожали зошто некои од луѓето ми бараа да ставам гиг каде што може да остават бакшишБраво алал да му е на чоеков,стварно е креативен и добар, средил работа со гиговите.Видоф дека беше и во првата страна на fiverr пред некое време
Дај кажи нешто повеќе за фивер припејд картицата
Заработка од почетокот, 6 јули, сега ја чекам и фивер припејд картицава за вадење од локалниве банкомати
Ова го постирав за да им докажам на тие кои мислат дека нема пари од онлајн заработка
Достапна е само ко ќе крениш левел 2 т.е. треба да имаш продадено 50 гигови.Работи на било кој банкомат на земјинава топка е сеа си има некоја месечна провизија и провизија при повлекување пари од неколку долари и се исплаќа при повлекување поголеми суми од по 100$, што ми одговара многу, за разлика од ебанион пејпалДај кажи нешто повеќе за фивер припејд картицата
Мислам дека подобра варијанта е втор акаунт на пејпал па и трет...Достапна е само ко ќе крениш левел 2 т.е. треба да имаш продадено 50 гигови.Работи на било кој банкомат на земјинава топка е сеа си има некоја месечна провизија и провизија при повлекување пари од неколку долари и се исплаќа при повлекување поголеми суми од по 100$, што ми одговара многу, за разлика од ебанион пејпал
еве линк со провизиите https://payouts.payoneer.com/partners/Default/Fees.aspx?pid=hnwodyxyhTSlO66SX5QZcA==&langid=1&bhjs=1&bhqs=1
Правиш 50 денари дневно,БРАВО .На тие пари ни дете не му се радува.Пробај нешто друго со тоа само си го трошиш мозокот и мислиш дека земаш добра пара.Neobux e najdobra strana za pravenje pari na internet bez da vlozis ni denar. Nekoi ke recat deka treba da se utepas od klikanje za da dobies eden dolar, toa e samo prvite dva meseca posle toa otkako ke kupis referali sekoj den vadis okolu 3-4$ bez da napravis nisto. Vo posledno vreme se dodaneni i zadacite nesto sto podolgo vreme go ima i na clixsence toa pomaga da dobies poveke pari. Jas za samo 1mesec napraviv 25$ gi vloziv i sega imam 120 referali od koi dobivam po 1$ dnevno. Koj e zainteresiran neka se zacleni preku ovoj link http://www.neobux.com/m/v/?rh=427261706F72 Na sekoj sto ke se zacleni ke mu pratam i pdf kniga kade sto ja pisuva ovaa strategija koja jas ja koristam.
Epa onie koi se posiromasni se raduvaat i na 1 denari. Ne se site bogatasi. A za ona ako za 50 denari raboti mnogu teska rabota si vo pravo. A za toa deka dete ne se raduca na 50 den si greska. Ama spored mene.Правиш 50 денари дневно,БРАВО .На тие пари ни дете не му се радува.Пробај нешто друго со тоа само си го трошиш мозокот и мислиш дека земаш добра пара.
Би те советувал да научиш 3Д анимации да правиш (основи), така во најмала рака би можел да заработуваш по 10$ на пола саат.Epa onie koi se posiromasni se raduvaat i na 1 denari. Ne se site bogatasi. A za ona ako za 50 denari raboti mnogu teska rabota si vo pravo. A za toa deka dete ne se raduca na 50 den si greska. Ama spored mene.