Запознавање "пријатели" преку Социјалните Мрежи...

Член од
8 ноември 2019
Мислења
106
Поени од реакции
35
Preku internet tesko da zapoznaes prijateli jas imam negativno mislenje kakvi socijalni mrezi ova e sve laga ako sakas da najdes bilo sto vo zivotot izlezi nadvor od mrezive zemi vozduh razmrdaj se malku pocni da zivees bez socijalni mrezi ke vidis kolku e ubavo
 
Член од
15 јули 2007
Мислења
14.893
Поени од реакции
7.569
Има секакви луѓе на Фејсбук и други социјални мрежи. Сум комуницирал онлајн со повеќе луѓе на овие мреживе социјални но никогаш сум немал прилика во живо очи во очи да се видиме и да се спријателиме вистински. Кога си отворив профил на Фејсбук прифаќав секој кој ќе ми пратеше пријателство но од пред повеќе години гледам да не прифаќам секого. Прво ќе видам што објави има, слика профилна. Едноставно сакам да не е некој кој би ме замарале со непотребни објави и се друго. Ако го прифатам и нешто не ми се допаѓа кај личноста, го избришам од пријател на социјална мрежа и едноставно сметам дека чив и да е профилот ќе сфати и ја разбира причината за тоа.

Не гледам лошо во запознавање на пријатели преку социјални мрежи па дури и да премине и во живо тоа пројателство, да си најдеш партнер но секако пред да прифатиш некого за пријател на социјални мрежи мора прво да се внимава. Социјалните мрежи се океан со профили од луѓе па никогаш не се знае што може да очекуваш. Јас до сега сум немал многу непријатни ситуации.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom