Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Префрлете се на пп ќе ве молам :pos:

За да ни мрчат после? А не не не ... :D

Сакаа овде, овде ќе се договараме. Ти бе, ќе не дружиш за во кино или само резил ќе ни маваш? :D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.741
Ало полиција (шкорпион) пишав и кој филм и каде а ти пак прашуваш? Или оваа друга собиранка ви е?
:D
Сериозни сте или се договоривте по пп да тролате тука?
Ако сте сериозни ај договорете се, мене ми одговара било кој ден било кое време после 2 поручек и било каде :)

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.912
Поени од реакции
11.267
За утре тешко, од среда можеби :)

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Ало полиција (шкорпион) пишав и кој филм и каде а ти пак прашуваш? Или оваа друга собиранка ви е?
:D
Сериозни сте или се договоривте по пп да тролате тука?
Ако сте сериозни ај договорете се, мене ми одговара било кој ден било кое време после 2 поручек и било каде :)

Прашањето беше саркастично, ама од кај да знам ти може со друго друштво сакаш да си го глеаш филмот. Инаку у тебе и Клипче ве рачунаме, само се зезав.

ION

Член од
27 јули 2011
Мислења
460
Поени од реакции
836
ATTENTION!!!!
Се јавив(ме) во кино Рамстор и ни рекоа дека киното НЕ работи поради технички проблеми.
Најрано БИ требало да проработи во среда. :eek:
Чаре?!?

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
ATTENTION!!!!
Се јавив(ме) во кино Рамстор и ни рекоа дека киното НЕ работи поради технички проблеми.
Најрано БИ требало да проработи во среда. :eek:
Чаре?!?

Ист филм, исто време, само друг ден? Од среда натака да бираме? Како стоите ти и kooperativa со време од среда натаму? (можеш да ми одговoриш и по пп, screw politics) :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ист филм, исто време, само друг ден? Од среда натака да бираме? Како стоите ти и kooperativa со време од среда натаму? (можеш да ми одговoриш и по пп, screw politics) :D

Супермодератори читаат се, ќе ги поткупам и ќе ми кажат што сте се договориле, па ќе пренесам :D

Гледајте го Prisoners лујџе, нема да згрешите :)

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Супермодератори читаат се, ќе ги поткупам и ќе ми кажат што сте се договориле, па ќе пренесам :D

Гледајте го Prisoners лујџе, нема да згрешите :)

Ама ние си имаме и мобилни :D.

Kajgana Shop

На врв Bottom