Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

N

Nessa Alcarin

Гостин
Значи луѓе не е собиранкава со одбрани луѓе, кој сака може да дојде :) Идејата беше да се напраи цивилизиран муабет во пицерија(во случајов)а потоа да се иде на "нецивилизирана" журка :D.На тие кои ви пратил Шкорпи пораки истово важи само останува да се договориме времето.
Ова пренесувам од Шкорпион пошо он е на принуден одмор :D
Да беее... Се договарате јас кога нема да можам да ве дружам... :P

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Од кај испадна пицеријава сеа? Нели ќе се собиравме во кафана?

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Ова одбрана екипа е или смеат и други да се пријават? :)
Очигледно одбрана. Може ние на друга маса, па ако се сожалат да не вметнат :D
i jas sum za se razbira ako e za cela kajgana ako e odbrno drustvo :P
Не е одбрано друштво, може кој сака да дојде, само да се најави на време, за да се разменат контакт информации и да се знае број на души, за да се резервира, ако е потребно итн.

Чисто тагнав луѓе на кои ми текна во моментот, ако планирав селективна собиранка, се преку пораки ќе идеше, наместо овде. Чим тука пишам, значи за сите е поканата (да знаете за во иднина) :).

Пицерија? Чоек дај не заебаајте....
Шо и фале на пицерија бе? :). Tаман кој сака може асален муабет да направи таму, па после идеме нели и на друго место. Бебушот многу го пофали местото, па да видиме дали има вистина во тоа, да ја провериме :).

Ја не сум од ск :(
Ако воопшто пицеријава е во ск. :D
Нема проблем, ќе се договориме нешто во некоја наредна прилика тогаш :).

NE STE FER!
OK POZZ!
skorpion, KE VIDIS TI!
Sve klosari znaci, ccc...
huh? Што е проблемот не сфаќам ...:confused:

Зависи за што ке идеме. Да се журкаме или на фин,културен и цивилизиран муабет да правиме. Јас сум во Скопје така да може да сметате на мене. :D
п.с. Кај е оваа пицеријава? (ако биде конечно местото) :)
Па прво малку понормално дружење уз јадење и пиење, разговор итн., па после во Mamas на свирка, каде веројатно нема да може многу да се разговара, повеќе ќе се пее/журка :P.

Да беее... Се договарате јас кога нема да можам да ве дружам... :P
Да бе, а тебе се ти искача нешто кога ние договараме :D. Убав помин таму каде што ќе бидеш ;)

Од кај испадна пицеријава сеа? Нели ќе се собиравме во кафана?
Па еден дел спомнаа кафана пак, на друг дел не им се допадна тоа, сакаа нешто друго за промена, па спомната беше пицеријава, како нетипично место на собир :).

Ако сакате кафана, има тука некои што изјавија таква желба, може да се договорите нешто. Ако немате против пица и сл., добредојдени сте да ни се придружите.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Ајде до Петок да се преброиме :)
+1

Член од
17 февруари 2013
Мислења
233
Поени од реакции
93
Луѓе ај ако може малку помош.Планирам да организирам неколку мини средби кои најчесто ќе се одвиваат во паркови или други помали места низ градов.Ме интересира што мислите во кој дел на Скопје се собираат највеќе луѓе,пред се од помладата генерација ,претежно од 17 до 22 часот.Значи ме интересира пред се околу центарот на Скопје,Карпош,Центар,Капиштец итн.

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Луѓе ај ако може малку помош.Планирам да организирам неколку мини средби кои најчесто ќе се одвиваат во паркови или други помали места низ градов.Ме интересира што мислите во кој дел на Скопје се собираат највеќе луѓе,пред се од помладата генерација ,претежно од 17 до 22 часот.Значи ме интересира пред се околу центарот на Скопје,Карпош,Центар,Капиштец итн.
Мини митинзи сакаш да организираш? :) се надевам не се партиски хехе

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Да, сега дознав од Порто Фино кога им се јавив. Наводно Бебушот толку многу ги сака нивниве пици, што почнала да ги сталкериша 24 часовно, а имало и инстанци каде правела обиди да провали внатре во доцни часови :D, на што овие од Порто Фино прогласиле вонредна состојба и се забарикадирале внатре и примаат само нарачки сега за сега (за гладни души кои не можат без пица, кризна ситуација јебига).

Така да предлагам алтернатива - Ања. И така не им е скапа храната и пијалаците многу, имаат и попуст кој трае до 7ми Март. Попустот е 30% за храната, и 50% за пијалаците. Горниот кат располага со доволно голем простор, во случај да се собереме поголема бројка. А со попустов ќе ви остане некој денар, во случај да ви се иде на некое афтерпарти, дали Mamas (како што јас спомнав), или некое друго место по желба.

Сега за сега потврдени сме јас, RogerBacon, kooperativa, ION, bebush, The_Red1, vlay_markoman, NikolaMKD91, Tiny Tim, и Lu и Plavooka.

Други? Тие што прашувавте дали е за било кој средбава, доаѓате или?

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.726
Поени од реакции
13.464
Кога иначе?
Задутре.

Иначе, ќе ве ослободам со мое отсуство овој пат, ист ден сун во Велес, така да сто насто ќе се вратам капнат како амал (ко што вика Пријателот). Убав помин и со усул.

M

MrzaRules

Гостин
Задутре.

Иначе, ќе ве ослободам со мое отсуство овој пат, ист ден сун во Велес, така да сто насто ќе се вратам капнат како амал (ко што вика Пријателот). Убав помин и со усул.
Лајкот е затоа шо ќе бидеш во Велес :D

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Кога иначе?
Сабота, 7 вечер.

Само уште до утре ќе чекам за дефинитивни луѓе за собирот. После тоа не ме интересира ама ич, кој се мислел, кој се премислил, кој решил у последен момент итн. :D, ич уво не ми чуе.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Таман утре ќе видам што смена ќе сум у сабота па најверојатно ќе поминам. Ама зависи од смената.

Kajgana Shop

На врв Bottom