Очигледно одбрана. Може ние на друга маса, па ако се сожалат да не вметнатОва одбрана екипа е или смеат и други да се пријават?![]()
Незнам само што бара хард-кор момак како Кооператива во такво лепо друштво...Очигледно одбрана. Може ние на друга маса, па ако се сожалат да не вметнат![]()
Куку Леле. Концерт на 2риПицерија? Чоек дај не заебаајте....
Да бе и тоаКуку Леле. Концерт на 2ри![]()
Ќе биде одлична екипа (од тие што ги знам) сепак, очекувам Роберт и Сашо да направат нешто не заборавно.Да бе и тоа![]()
Мене ми одговара да одиме во Порто Фино ... јас доаѓамColdhorror, kooperativa и ION, The_Red1, bokser_mk, Plavooka, Splendora, Dreamer., Hip.Hop_MKD, NelTu, Lu, langelina, Muranyi, Crazy in Love
Пицерија Порто Фино? Предлог ден - сабота?
Ги тресеме после трошките пица на афтерпарти во Mamas.
+1Мене ми одговара да одиме во Порто Фино ... јас доаѓам
Пишете кој планира да оди за да знаеме отприлика колку луѓе ќе се собереме.
Смеат Ице, смеат. Барем ке се видиме, и онака не сме видени 100 години.Ова одбрана екипа е или смеат и други да се пријават?![]()
Ам че дојдиш. Види кај ти е ПрилепО.Ја не сум од ск
Ако воопшто пицеријава е во ск.![]()
Зависи за што ке идеме. Да се журкаме или на фин,културен и цивилизиран муабет да правиме. Јас сум во Скопје така да може да сметате на мене.Coldhorror, kooperativa и ION, The_Red1, bokser_mk, Plavooka, Splendora, Dreamer., Hip.Hop_MKD, NelTu, Lu, langelina, Muranyi, Crazy in Love
ja doznav deka e na ulica ankarska ne sum ja videl predhodno a ni ulicava ni sum ja videl ni sum slusnal za nejze a ako se ide moze zasto da ne+1
Смеат Ице, смеат. Барем ке се видиме, и онака не сме видени 100 години.
Ам че дојдиш. Види кај ти е ПрилепО.
Зависи за што ке идеме. Да се журкаме или на фин,културен и цивилизиран муабет да правиме. Јас сум во Скопје така да може да сметате на мене.
п.с. Кај е оваа пицеријава? (ако биде конечно местото)![]()
ke vi kazam za sigurno utre ili petok dali ke doagamColdhorror, kooperativa и ION, The_Red1, bokser_mk, Plavooka, Splendora, Dreamer., Hip.Hop_MKD, NelTu, Lu, langelina, Muranyi, Crazy in Love
Можда некој нареден пат кога ќе имам повеќе слободно време, и кога нема да сум болна.+1
Смеат Ице, смеат. Барем ке се видиме, и онака не сме видени 100 години.
Ам че дојдиш. Види кај ти е ПрилепО.
Зависи за што ке идеме. Да се журкаме или на фин,културен и цивилизиран муабет да правиме. Јас сум во Скопје така да може да сметате на мене.
п.с. Кај е оваа пицеријава? (ако биде конечно местото)![]()
Значи луѓе не е собиранкава со одбрани луѓе, кој сака може да дојдеColdhorror, kooperativa и ION, The_Red1, bokser_mk, Plavooka, Splendora, Dreamer., Hip.Hop_MKD, NelTu, Lu, langelina, Muranyi, Crazy in Love