Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.504
Поени од реакции
8.078
Изгледа му влегол стравот ептен у коски на брод од секшуал харасмент а на собиранки од банирање :pos:

Него зш мене никој не ми ја пофали вчерашната декорација на масата, а? А толку се потрудив сТрам да ви е :place:
Ете кој си имал работа со американски компании знае како иде работата, и ме разбира.

Шо не кажа дека е твое дело. Одамна немам видено табла (макар и оваа од 6) јајца на собиракна :) башка што беа ТоБ нацртани :)

• Ми се допаѓа
Reactions: ION
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Изгледа му влегол стравот ептен у коски на брод од секшуал харасмент а на собиранки од банирање :pos:

Него зш мене никој не ми ја пофали вчерашната декорација на масата, а? А толку се потрудив сТрам да ви е :place:
Прегледај го приврзокот 57548
ЗабораЈВНе, не сА лути.

Одлична декорација, само не ми кажа, дали ја дадовте за домашна на други да ја цртаат а твоја беше само идеата или и идеа и реализација? :) :ROFLMAO:

• Ми се допаѓа

ION

Член од
27 јули 2011
Мислења
460
Поени од реакции
836
Идејата моја :pipi: , кооператива беше по јајца , јас си црткав после а кооператива бараше стапче...тоа за натписот нели :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Идејата моја :pipi: , кооператива беше по јајца , јас си црткав после а кооператива бараше стапче...тоа за натписот нели :D
Фин младиЌ, се гледа дека ќе направи сФе за другите :ROFLMAO:

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Фин младиЌ, се гледа дека ќе направи сФе за другите :ROFLMAO:
младиЌу, фала на комплименат
П.С. ова твоево младиЌ ко ... на еден младиќ ме потсеќа хахаххахаха

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
младиЌу, фала на комплименат
П.С. ова твоево младиЌ ко ... на еден младиќ ме потсеќа хахаххахаха
Е, таман работа. Јас сум само искрен, плус се најдовме на муабет, како беше со работата :pos: :)

на РМ или на друг младиЌ? :ROFLMAO:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917

Прегледај го приврзокот 57548
Јас во прв момент кога го видов ќесето мислев за некого поклон е али после ова пријатно ме изненади...али ништо на крај не ги напраивме КАЈГАНА ....ај ако ништо бар дома сте ги напраиле такви :D

• Ми се допаѓа
Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Tonchie значи ако не успеам во професијава што ми е по струка, за кафанска певаљка ќе ме биде :icon_lol:
Јас се извинувам што се уфрлам падобрански во дискусијава но не бива од тебе певаљка, го немаш основното што треба да го има една певаљка за да биде успешна.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
dobro poznat Ах, ми ги сруши сите надежи сеа.Епа ништо, ќе глеам да успеам во ова првово:rolleyes:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
dobro poznat Ах, ми ги сруши сите надежи сеа.Епа ништо, ќе глеам да успеам во ова првово:rolleyes:
Не не,нема проблем јас чисто онака да ти кажам учи си.
Не сакам на потешкиот начин да дознаеш, едно ипратено ЦВ друго трето, пето, десето по кафани и секогаш да го добиваш истиот одговор
-Извинете го разгледавне вашето Цв , со жалење ве информираме дека не ги исполнувате зададените критериуми и имате огромен недостаток на “ атрибути “(n) кој што се неопходни за работното место референт за исполнувње и изведба на кафански мелодии.
Со почит - Кафана Таа и Таа
Ама секогаш пак можеш да се фузираш например со љаца таа ќе фингира на бина ти ќе пееш во позадина :D
Батали се рџавог посла, и учи учи и само учи.
:)

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Остај го, он цицки не видел во живот (нити ќе види, ако тера вака и на страна од форум), надвор од градник, па вака е неговиот начин на пуштање. Имаш добар пар, батали го него :D.

Kajgana Shop

На врв Bottom