Туф бе Тончи бе, ја па чекам да се каже резултат, сеа бебуш ми отиде ливчето утнаф коефициентиДруг помина и ме зема, Тончи не ги задоволуваше критериумите![]()
Па ти кажи дека ставаш ливчиња, ќе наместиме проблем ли е, секако ако после делиме добивкаТуф бе Тончи бе, ја па чекам да се каже резултат, сеа бебуш ми отиде ливчето утнаф коефициенти![]()
![]()
Ај следен пут, ќе ти шепнам, сеа и да не го бива ќе стиснеш зуби, заработка е у прашањеПа ти кажи дека ставаш ливчиња, ќе наместиме проблем ли е, секако ако после делиме добивка![]()
На кого бе ти педери? Викнат беше да дојдеш, шо не дое?@Луси_Лу убаво ли си пројдовте, а? Се задаве некој од кременадла? Слушам и вакво имало:
![]()
Педери!
Кажи му дека маслинки немаше, уствари кај мене 1 самоНа кого бе ти педери? Викнат беше да дојдеш, шо не дое?![]()
Викнат нема грешка. Па и намерно стаиле грото маслинки, секогаш ја кога не идам. Гитарче имаше? Мислам не за друго, туку да си ја разрешам дилемата дали да се пољубам за последен пат со балантајнот и калашникот. Пуцај!На кого бе ти педери? Викнат беше да дојдеш, шо не дое?![]()
Една и не ја изеде. За греота маслинкатаКажи му дека маслинки немаше, уствари кај мене 1 само![]()
Абе, да не сакаш телеграма пуфната со златев светкав прав и со циркончиња декорирана да ти пратиме до дома? Мислам, кажи, да знаеме за следниот патВикнат нема грешка. Па и намерно стаиле грото маслинки, секогаш ја кога не идам. Гитарче имаше? Мислам не за друго, туку да си ја разрешам дилемата дали да се пољубам за последен пат со балантајнот и калашникот. Пуцај!
Ај Тончи, следеќи пут знаеш, нема бегање
И те како, коа ќе стаиш тоа штиклиците, кој му е гајле што пеешTonchie значи ако не успеам во професијава што ми е по струка, за кафанска певаљка ќе ме биде![]()
Ова ми е навика од брод. На брод ако девојчица еднаш ти каже НЕ, веќе немаш право да и досаѓаш, затоа што ако досаѓаш може да те пријави за секшуал харасмент и ти веќе на следното пристаниште да спакуваш куферите за дома.Ај Тончи, следеќи пут знаеш, нема бегањеПа нека се шмизла она ..
Тончи, оваа не е брод, на копно сме имаш од три пути, знаеш тука се работи за скопските девојки..Ова ми е навика од брод. На брод ако девојчица еднаш ти каже НЕ, веќе немаш право да и досаѓаш, затоа што ако досаѓаш може да те пријави за секшуал харасмент и ти веќе на следното пристаниште да спакуваш куферите за дома.
Изгледа му влегол стравот ептен у коски на брод од секшуал харасмент а на собиранки од банирањеТончи, оваа не е брод, на копно сме имаш од три пути, знаеш тука се работи за скопските девојки..
со коли дома не враќаат![]()