Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.879
Поени од реакции
20.502
Друг помина и ме зема, Тончи не ги задоволуваше критериумите:icon_lol:
Туф бе Тончи бе, ја па чекам да се каже резултат, сеа бебуш ми отиде ливчето утнаф коефициенти :icon_lol: :love:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Туф бе Тончи бе, ја па чекам да се каже резултат, сеа бебуш ми отиде ливчето утнаф коефициенти :icon_lol: :love:
Па ти кажи дека ставаш ливчиња, ќе наместиме проблем ли е, секако ако после делиме добивка :pipi::icon_lol:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.879
Поени од реакции
20.502
Па ти кажи дека ставаш ливчиња, ќе наместиме проблем ли е, секако ако после делиме добивка :pipi::icon_lol:
Ај следен пут, ќе ти шепнам, сеа и да не го бива ќе стиснеш зуби, заработка е у прашање :pos:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
@Луси_Лу убаво ли си пројдовте, а? Се задаве некој од кременадла? Слушам и вакво имало (и то ти си се поспремала):​

Педери!

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
@Луси_Лу убаво ли си пројдовте, а? Се задаве некој од кременадла? Слушам и вакво имало:​

Педери!
На кого бе ти педери? Викнат беше да дојдеш, шо не дое? :D

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
На кого бе ти педери? Викнат беше да дојдеш, шо не дое? :D
Викнат нема грешка. Па и намерно стаиле грото маслинки, секогаш ја кога не идам. Гитарче имаше? Мислам не за друго, туку да си ја разрешам дилемата дали да се пољубам за последен пат со балантајнот и калашникот. Пуцај!

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Кажи му дека маслинки немаше, уствари кај мене 1 само :icon_lol:
Една и не ја изеде. За греота маслинката :D.

Викнат нема грешка. Па и намерно стаиле грото маслинки, секогаш ја кога не идам. Гитарче имаше? Мислам не за друго, туку да си ја разрешам дилемата дали да се пољубам за последен пат со балантајнот и калашникот. Пуцај!
Абе, да не сакаш телеграма пуфната со златев светкав прав и со циркончиња декорирана да ти пратиме до дома? Мислам, кажи, да знаеме за следниот пат :P. Нели ти пишавме на скајп?

Инаку немаше како она горе, турлитава ала Симпсон стајл, ни маслинки ни нишо. Имаше огромни лижалки си добивме на крај, а на Луси со машниче и дое :D. Да дојдеше и ти, и ти ќе имаше лижавка :X3: .

Немаше гитарче, немаше кој да ни свири.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.505
Поени од реакции
8.081
Луси_Лу, оваа bebush претходно пиша дека потребно е да поседувам ауди или бемве за да ме дружи. Ја пошто иам шкодилак, си се повлеков на страна. Кога почна Бебуш да пее у кафана си викам оф мори мајко, па за Бебуш има само една соодветна кола.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Tonchie значи ако не успеам во професијава што ми е по струка, за кафанска певаљка ќе ме биде :icon_lol:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.879
Поени од реакции
20.502
Луси_Лу, оваа bebush претходно пиша дека потребно е да поседувам ауди или бемве за да ме дружи. Ја пошто иам шкодилак, си се повлеков на страна. Кога почна Бебуш да пее у кафана си викам оф мори мајко, па за Бебуш има само една соодветна кола.
Ај Тончи, следеќи пут знаеш, нема бегање :icon_lol: Па нека се шмизла она ..
--- надополнето: 2 февруари 2013 во 22:55 ---
Tonchie значи ако не успеам во професијава што ми е по струка, за кафанска певаљка ќе ме биде :icon_lol:
И те како, коа ќе стаиш тоа штиклиците, кој му е гајле што пееш :icon_lol:

Специјален поздрав ова да биде коа ќе идеме на твои свирки!

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.505
Поени од реакции
8.081
Ај Тончи, следеќи пут знаеш, нема бегање :icon_lol: Па нека се шмизла она ..
Ова ми е навика од брод. На брод ако девојчица еднаш ти каже НЕ, веќе немаш право да и досаѓаш, затоа што ако досаѓаш може да те пријави за секшуал харасмент и ти веќе на следното пристаниште да спакуваш куферите за дома.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.879
Поени од реакции
20.502
Ова ми е навика од брод. На брод ако девојчица еднаш ти каже НЕ, веќе немаш право да и досаѓаш, затоа што ако досаѓаш може да те пријави за секшуал харасмент и ти веќе на следното пристаниште да спакуваш куферите за дома.
Тончи, оваа не е брод, на копно сме имаш од три пути, знаеш тука се работи за скопските девојки..
со коли дома не враќаат :icon_lol:

ION

Член од
27 јули 2011
Мислења
460
Поени од реакции
836
Тончи, оваа не е брод, на копно сме имаш од три пути, знаеш тука се работи за скопските девојки..
со коли дома не враќаат :icon_lol:
Изгледа му влегол стравот ептен у коски на брод од секшуал харасмент а на собиранки од банирање :pos:

Него зш мене никој не ми ја пофали вчерашната декорација на масата, а? А толку се потрудив сТрам да ви е :place:
kajgana_1.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom