Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Не се дружељубиви кајганџииве...

Г

Господ

Гостин
Тежок хејтеризам кајганава,чоек да помисли спремаат колоквиумска...

Lovato

Lovato
Член од
13 март 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
Па тој што е од Прилеп (по можност да е женско) нека пиши можеме да се запознаеме ... И да излеземе на кафе и сл...

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Дон Жуанов ме потсети на да прашам.

Ако има штипјани у штип на 2ри април, ќе иде една група кајганероси на RUN журката, па може и да провериме колку сте гостопримливи.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.379
Другарици и другови!
Кој е за дружба на вечерашниов бал под маски што ќе се одржи на Тргот од Ацета - плоштад нека потпише петицијава.

Start 21:30 кај Дал Мет Фу (сегашен Пелистер)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.443
Кој е за дружба вечер? Пиво, ова-она? Маски немора... :)

ЧНМ ќе се собираат вечер?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ште видам. Ако доаѓам ке бидам таму во 9 и пол што е тоа дал мет фу Пелистер-Вардар 0-2.

Г

Господ

Гостин
Имавте собиранка и не викате...да не бевте поглавари ќе фрчеа пцовки :turn:

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Не знам оти ама овие собиранкиве само ко на форум да функционираат, во живо некако тенко. :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.951
Читајте ја темава поредовно, и ако начекате инфо за собиранка на која може да стигнете, ДОЈДЕТЕ.
Многу едноставно е.
Знам дека прв пат е малку шубе, ама тоа, за да има втор пат мора да има прв пат.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Не знам оти ама овие собиранкиве само ко на форум да функционираат, во живо некако тенко. :)
Функционираат и у живо, само некој треба да дојде :D
Тие шо си се знаеме си искачаме без да го наречеме тоа собиранка пошо станавме и пријатели, не само ко-кајганероси.
Вие нередовните треба некад да се појавите, па да биде тоа “собиранка“ (али логично, и ние едно време не сме се знаеле, така да не кенкајте :))

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Дојдов еднаш, видов тројца... и толку бевме... :)

Него онака општо коментирам као некако да не функционираат баш...баш.. Бешикташ. :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.379
Таруном тоаш сигурно си начекал повеќемина да се некаде по одмори. Како и да е, реалноста кажува дека се прават често собиранки - да. Но тие се во помали групи.

~angela~

mladiot matematicar
Член од
29 август 2008
Мислења
226
Поени од реакции
25
Функционираат и у живо, само некој треба да дојде :D
Тие шо си се знаеме си искачаме без да го наречеме тоа собиранка пошо станавме и пријатели, не само ко-кајганероси.
Вие нередовните треба некад да се појавите, па да биде тоа “собиранка“ (али логично, и ние едно време не сме се знаеле, така да не кенкајте :))
a moze i nie da vi staneme prijateli pa da se druzime pocesto :D jas ednas dojdov i samo eden se zapozna so mene!!! drugite nikoj, mene mi bese glupo da dojdam kaj bilo kogo i da se zapoznaam, sepak mislam deka vie sto ste postojanite treba malce da ne upoznaete, da dodjete kako domakini :D :D :D

Kajgana Shop

На врв Bottom