Задгробна достапност

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Умре у мое маало еден пензионер и ко шо е редот пред да го погребаат у сандукот му стајле разни работи да му се најдат на оној свет меѓу кои цигари, чешел, огледало, пари, прибор за бричење, мобилен телефон и др.
По 2 дена од закопот стига СМС на синот од покојниот (ладно ми е ми студи) и у куќата настануе паника невидена. По 2 дена пак стига СМС (ми студи бре пратете ми ќебе!) и шекнативе купуваат кебе и раздаваат за душа на покојниот да не му студи.

По 2 дена умира друг комсија (Трајко) коа па стига СМС (пратете ми го пуњачот по Трајко), шекнативе ги фатила толкава паника шо помислиле дека жив го закопале или дека им пишуе од оној свет.

Јебига креаторот на оваа ујдурма ВНУКОТ не можел да издржи како си праат филмои у главите почнал да се смее и дури тогаш разбрале дека он ја извадил СИМ картицата од телефонот на дедому.

Краен епилог од ујдурмата КОПИЉ СКРШЕН ОД КЈУТЕК ОД ДОМАЧИ МОРОНИ.

Он.нет

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: ...замалев, така и им требало

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.274
Поени од реакции
30.595
Знае ли некој колку ќе ме кошта роамингот во пеколот, и рајот?

С

сашенко

Гостин
Хахахахха ненормална работа, така им треба на ти таквите.Да земеле и документ од се што е негово да му стават и парите да му ги дадат таму.

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.432
Поени од реакции
5.128
шекнативе купуваат кебе и раздаваат за душа на покојниот да не му студи
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Или требаше ова да го ставам: :tapp:

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
АХАХАХАХА леле волку не сум се изнасмеал незнам од коа хахахаха :pos2::pos2:

BOJ@N

Штрумф Текнувало
Член од
30 ноември 2008
Мислења
884
Поени од реакции
489
:pos2::pos2:
ја погодил приликата мајтап да си прави.

П

Пепси_

Гостин
Овој внукот толку ли бе мајката без мозок цццц го погодил времето за сеир алал да му е :tapp:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
:pos:
Не бе не се нормални. Колку само се верува во будалештини :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
ај детето шо играло курташак океј.. ама и овие со цел памет му поверувале??? поголеми будали искочиле они него малиот..

П.С можам да замислам колку ли му било смешно на малиот додека се заебавал.. вака од страа некој да гледа и да знае шо е работата не верувам дека би издржал без да се насмее.. браво за малиот :)

Kajgana Shop

На врв Bottom