F
fantomX
Гостин
Не играле еден против друг.Двајца тенисери изиграле пет сета, а секој од нив освоил три сета. Како е можно тоа?

Не играле еден против друг.Двајца тенисери изиграле пет сета, а секој од нив освоил три сета. Како е можно тоа?
ЛЕле брат се отепав од мислење никако не ми текна оваНе играле еден против друг.![]()
Дупнат кондом чвек повеќе, дупнат падобран е човек помалку...Која е разликата помеѓу падобран и кондом?
Prasanjeto bi mozelo da bide: "Me poznavate mene?"Тргнувате по пат, и тој пат на крај се разделува на 2 идентични патчиња. Едното води до селото кај шо сакате да стигните а другото во село со човекојадци. Е сеа, ќе ве пречекаат двајца, еден човекојадец и еден обичен селанин. Не можете да ги распознаете и нив... Човекојадецот лаже на секое прашање, а селанецот ја кажува вистината. Имате право на едно прашање за да стигнете во селото. Кое прашање ќе го поставите?![]()
Зашо изградил куќа на 5 спрата на зградата?I ova e staro, da vidime
Eden covek ziveel vo zgrada na 15-ti sprat. Koga izleguval vo grad odel so lift do dolu, a koga se vrakal doma, odel so lift to 10 sprat i potoa prodolzuval po skali. Zosto?
Би можело.. Но прашаењето треба да биде поврзано со селотоPrasanjeto bi mozelo da bide: "Me poznavate mene?
Neeee,Зашо изградил куќа на 5 спрата на зградата?![]()
Aha, togas bi gi prasal, "kade se naogja vaseto selo?" i dvajcata ke pokazat na edna ista strana.Би можело.. Но прашаењето треба да биде поврзано со селото![]()
ТачноNeeee,ima samo zgrada so 15 sprata, a toj ziveel na 15-ot sprat
Aha, togas bi gi prasal, "kade se naogja vaseto selo?" i dvajcata ke pokazat na edna ista strana.
Ја ко шо глем, моментално „паркиран“ е, односно нигде не ој.На која страна оди 'автобусот'?
![]()
Ја фрлаш крушата. Крушата под круша паѓа, па се качуваш на дрвото. Лавот не може да те достигне горе, тебе ти паѓа камен од срце. Каменот го отепува лавот, ти слегуваш и си горд, ти си на коњ. Коњот ги знае сите патишта, а сите патишта водат во Рим, па ете како.Тачно
Ај ова. Стара е и мн интересна
Се наоѓате во некоја пустина и ве брка лав. Имате со себе само една круша, значи немате оружје или било шо да се одбраните. Е сеа треба да се спасите од лавот и да стигнете до Рим.
:smir:Низок е, со раката стига до копчето за 10 спрат само.
ЈесЈа фрлаш крушата. Крушата под круша паѓа, па се качуваш на дрвото. Лавот не може да те достигне горе, тебе ти паѓа камен од срце. Каменот го отепува лавот, ти слегуваш и си горд, ти си на коњ. Коњот ги знае сите патишта, а сите патишта водат во Рим, па ете како.![]()