Зависност од пирсинг и тетоважи?

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
UnAwArEs напиша:
Jas sum zavisnik od pirsink i tetovazi i zatoa koga ke napolnam 18 ke se istetoviram i ke stavam pirsing
a sega si maloleten?:icon_lol:
nama vrska ako sakas moze i sega da si stavis ili do togas ke cekas?

PODDRSKA!!!!!!!:icon_lol: :icon_lol:

samo malce ne mi e jasno kako moze da si zavisnik ako gi nemas?

Fatty

Режи :)
Член од
2 јуни 2006
Мислења
427
Поени од реакции
5
Leleeee....zasto vakvi temi? Jas kolku sakam pirs ne ste svesni....ali nikako da si staam :zid: sve iam nekoja precka....ne e fer....

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
Fatty напиша:
Leleeee....zasto vakvi temi? Jas kolku sakam pirs ne ste svesni....ali nikako da si staam :zid: sve iam nekoja precka....ne e fer....
A STO TOLKU TE SPRECUVA AKO TOLKU SAKAS??
DA NE SI MALOLETEN PA NE MOZES OD RODITEITE ILI STRAV DA NE TI E?:icon_lol: :icon_lol: KAJ SAKAS?

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Имав пирс, на жилата под јазик и ама ич немам желба пак да имам.
НЕ создадов никаква зависност - пробав, видов како е, ми пројде меракот. Можда ќе ставам пак некогаш ама се сомневам.

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
Анастазија напиша:
Имав пирс, на жилата под јазик и ама ич немам желба пак да имам.
НЕ создадов никаква зависност - пробав, видов како е, ми пројде меракот. Можда ќе ставам пак некогаш ама се сомневам.
ja 5 pati se pirsav a se nadevam deka vise nema:icon_lol:

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
IVA_SKORPIJA напиша:
epa bas na jazik si go pogodil mestoto.I ja imav na jazik pa go izvadiv a sea momentalno imam 3 ali n e kazuvam kade,ednostvno e zadovolstvo si e zadovolstvo pa taka da pirsovite se pottiknuvaci ako ne poise ama na podobar filing!!!!:icon_lol: :icon_lol: Ja si stavav bonboncinja na sipkata pa imav sladok baknez:nesvest: :icon_lol: :icon_lol:
хихи бонбончиња :icon_lol: :icon_lol:
епа ја неставам зш имам сладок бакнеж и без нив :kez:

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
Flik напиша:
хихи бонбончиња :icon_lol: :icon_lol:
епа ја неставам зш имам сладок бакнеж и без нив :kez:
ama sepak probaj:icon_lol: ne e na odmet ke vidis:je:

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
Ја би пробал не е ништо сташно нели

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
Boogie напиша:
Ја би пробал не е ништо сташно нели
Mmmmmmm i da probas,ne e strasno,seksi e osobeno koga ke se rastece, normalno bonbonceto:))

Probaj,probaj

Член од
3 јуни 2006
Мислења
45
Поени од реакции
1
ja sakam da si staam pirs na jazik...ama sho znam...:|..nekako mn e rizichno..ama nema veze..ako ima nekoj da mi kazhe sho ima pirs kako e sho e chisto informacii da mi dae...:) pozdraf

Nina

Ange ou Demon
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.256
Поени од реакции
4
tea peer aj ne experimentiraj ja ne ti davam da stais na jazik a moze da kazat kakvo e iskustvoto nema problem bas bi sakala da znam.:icon_lol:

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
Nina напиша:
tea peer aj ne experimentiraj ja ne ti davam da stais na jazik a moze da kazat kakvo e iskustvoto nema problem bas bi sakala da znam.:icon_lol:
одлично :Wink:

dusicka

UBAVA KAKO CVET
Член од
5 март 2006
Мислења
301
Поени од реакции
0
obozavam tetovazi i imam edna na polovinata a za pirsing malku mi e strav a ako stavam ke stavam ili na vega ili na papok

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Има зависност од тетоважи и од пирсеви колку што знам.
Кој ставил еден или една, ќе стави и уште една или еден и така се дур нешто не те запре (збориме за вистински мераклии, а не оние коишто се пирсале тетовилале од мода или што и да е). Леле сакам и јааас, тетоваааажаааааа ... пирс неее :br:

Kajgana Shop

На врв Bottom