pcjodamaster
:trololo:
- Член од
- 20 мај 2006
- Мислења
- 4.180
- Поени од реакции
- 127
e mnogu ubavo ke napravisUnAwArEs напиша:Jas sum zavisnik od pirsink i tetovazi i zatoa koga ke napolnam 18 ke se istetoviram i ke stavam pirsing
e mnogu ubavo ke napravisUnAwArEs напиша:Jas sum zavisnik od pirsink i tetovazi i zatoa koga ke napolnam 18 ke se istetoviram i ke stavam pirsing
a sega si maloleten?UnAwArEs напиша:Jas sum zavisnik od pirsink i tetovazi i zatoa koga ke napolnam 18 ke se istetoviram i ke stavam pirsing
A STO TOLKU TE SPRECUVA AKO TOLKU SAKAS??Fatty напиша:Leleeee....zasto vakvi temi? Jas kolku sakam pirs ne ste svesni....ali nikako da si staam :zid: sve iam nekoja precka....ne e fer....
ja 5 pati se pirsav a se nadevam deka vise nemaАнастазија напиша:Имав пирс, на жилата под јазик и ама ич немам желба пак да имам.
НЕ создадов никаква зависност - пробав, видов како е, ми пројде меракот. Можда ќе ставам пак некогаш ама се сомневам.
хихи бонбончињаIVA_SKORPIJA напиша:epa bas na jazik si go pogodil mestoto.I ja imav na jazik pa go izvadiv a sea momentalno imam 3 ali n e kazuvam kade,ednostvno e zadovolstvo si e zadovolstvo pa taka da pirsovite se pottiknuvaci ako ne poise ama na podobar filing!!!! Ja si stavav bonboncinja na sipkata pa imav sladok baknez:nesvest:
ama sepak probaj ne e na odmet ke vidis:je:Flik напиша:хихи бонбончиња
епа ја неставам зш имам сладок бакнеж и без нив :kez:
Mmmmmmm i da probas,ne e strasno,seksi e osobeno koga ke se rastece, normalno bonbonceto)Boogie напиша:Ја би пробал не е ништо сташно нели
одлично :Wink:Nina напиша:tea peer aj ne experimentiraj ja ne ti davam da stais na jazik a moze da kazat kakvo e iskustvoto nema problem bas bi sakala da znam.