Зависен сум од....

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Ја не сум зависна од ништо, ама затоа цигарите, интернетот, благото и оние нескафињата 3 во едно се ептен навлечени на мене...Ја стално им викам не, али они коа ќе запнат...Не можат да живеат без мене и тоа ти е...

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Ја не сум зависна од ништо, ама затоа цигарите, интернетот, благото и оние нескафињата 3 во едно се ептен навлечени на мене...Ја стално им викам не, али они коа ќе запнат...Не можат да живеат без мене и тоа ти е...
3-4 на ден норма, кога ми текнува дека нескафе cool пред 2 години го мешав со кока кола :facepalm:
А и почна доста време на форумов и на фб да трошам од кога ми помина колоквиумска -.-

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
3-4 на ден норма, кога ми текнува дека нескафе cool пред 2 години го мешав со кока кола :facepalm:
А и почна доста време на форумов и на фб да трошам од кога ми помина колоквиумска -.-
lele i jas cool so cocacola go mesam, prekrasnosti e xDD
5to ke mi bide ova sto sega ke odam i ke si go napravam :))

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Интернет, цигари, буљење у женски дупиња, Фифа 2011, вести, кладилница,......Уствари јас од ништо не сум независен....

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144
Љубител сум на многу работи, ама зависна..... незнам, можда од интернетов .:pipi:

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Интернет, кафето, телефонот, цигари повремено. Алкохол, друштвото и уште некои други работи ми се второстепени зависности.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Зависен сум од една институција шо се вика банка, и ги чува моите пари. Зависен сум од една “глупост“ шо се вика работа. Зависен сум од она нешто шо се сите зависни, и ги броиме деновите до 1-ви.

Шега на страна, ако се изостави она стандардното, можи да се речи дека сум адреналински зависник...

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Од цигари и макијато. :love:
И не сакав, ама ме навлекоа на спортска, па да, мислам дека сум зависна и од тоа.:oops:
Ах лоши навики, мамата.
А од интернетот чудо едно, ич не сум зависна. Ако немам толку компјутери околу мене, од кои еден ќе искористам додека неам што да правам, никогаш нема да ми дојде на памет. Чист доказ дека не лажам е дека дома немам. :icon_lol:
Од друго... сум доста сентиментална па се врзувам за работи и луѓе што некако ќе ми се пикнат под кожа, а со самото тоа станувам и зависна од нив. Тоа ми е најголем проблем во животов. Значи многу нешта се ако земам да ги набројувам сите...:(

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.626
Поени од реакции
31.828
Добра музика, нова музика, добро озвучување, добар психо хорор филм-серија, исто таква игра.

Kajgana Shop

На врв Bottom