"Заборавени" играчи

Z

ziko bt

Гостин
Незнам дали е спомнат John Carew, ама блескаше во дресот на Астон Вила, заедно со Агбонлахор. После некако се изгуби...
Исто и овој Јакубу, играше во неколку премиерлигаши, во Евертон се прослави, а каде е сега, никој незнае...
Kevin Kurányi, се сеќавате на напаѓачот на Шалке?
Класнич?
И не дека е заборавен, но Ибишевиќ ветуваше многу во шампионската сезона на Хофенхајм, но сега некако изгледа како бледа сенка на играчот кој му помогна на Хофенхајм да ја освои шампионската титула.
И уште многу други играчи се изгубија во последниве години, но не ми паѓаат други на памет во моментов.
Највеќе ме разочара развивањето на кариерата на Мвруари Бенџани и Обафеми Мартинс, но мислам дека веќе беа спомнати.
Ако некој од претходниве бил спомнат, се извинувам, но колку што проверив не најдов никој од овие.
Легендо кога зел Хофенгајм Бундес лига?
А и дечково не е толку забораен игра редовно за Штудгард,ланска полусезона имаше 8гола на 15утакмици,сеа барем со интернето е лесно да се види до кај се играчите...

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.838
Поени од реакции
2.106
Мене Раванели ми еше сомнителен за годините. :icon_mrgr:

П.С. Се сеќава на тој играчот од Серија А, кој го лажираше името и презимето (не знам зошто, не знам како), едно време ко во Киево да го памтам, па го фатија, па не знам шо се деси со него.
А веројатно и оф топик е мислењево, а? :D
Лусијано. Требаше да направи трансфер во Лацио во 2002год. заедно со Манфредини ама трансферот прпадна бидејки открија дека има лажен пасош

http://en.wikipedia.org/wiki/Luciano_Siqueira_de_Oliveira

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Цела екипа може да се направи од заборавениве. :D

Хилдербран
Сисињо
Павон
Раул Браво
Висенте
Џемба-џемба
Клеберсон
Даниел Карваљо
Мансини
Алиадер
Белион

Daniel.

Juventino per sempre
Член од
18 август 2009
Мислења
620
Поени од реакции
356
Легендо кога зел Хофенгајм Бундес лига?
А и дечково не е толку забораен игра редовно за Штудгард,ланска полусезона имаше 8гола на 15утакмици,сеа барем со интернето е лесно да се види до кај се играчите...
Уф, голема грешка, сакав да кажам дека тоа беше навистина ветувачка сезона, и беа есенски шампиони, сум помешал нешто. И реков не дека е заборавен, но не е истиот од таа сезона. Уште еднаш извинување за грешката :oops:

едит: Да додадам уште некои на листата, на пример, Габи Милито, Сарагоса, Барса, сега некаде по Аргентина изгледа е...
И кога сме веќе кај Сарагоса, Рикардо Оливеира? Една сезона блескаше, кога беше на позајмица од Милан, а потоа некако се изгуби.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Уф, голема грешка, сакав да кажам дека тоа беше навистина ветувачка сезона, и беа есенски шампиони, сум помешал нешто. И реков не дека е заборавен, но не е истиот од таа сезона. Уште еднаш извинување за грешката :oops:

едит: Да додадам уште некои на листата, на пример, Габи Милито, Сарагоса, Барса, сега некаде по Аргентина изгледа е...
И кога сме веќе кај Сарагоса, Рикардо Оливеира? Една сезона блескаше, кога беше на позајмица од Милан, а потоа некако се изгуби.
и у бети блескаше, уствари прво блескаше у бетис, а после милан го прати на позајмица во сарагоса, па изигра сезона - две таму и замина во арапските земји да печали.
и кога беше во милан сестра му ја киднапираа во бразил ....
а баш сеа го отворив на википедија, одлични статистики има цела кариера, освен во милан

beto10

Теле со визија
Член од
5 јануари 2009
Мислења
234
Поени од реакции
78

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.767
Калид Буларуж и Графите ....:icon_mrgr:
Буларуж е дрво цел живот бе.. Не знам зошто уопште го држаа тие 2-3 сезони во Челзи.. А овој Графите стварно една сезона распали, сеа кој го знае каде е.. xD

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Цела екипа може да се направи од заборавениве. :D

Хилдербран
Сисињо
Павон
Раул Браво
Висенте
Џемба-џемба
Клеберсон
Даниел Карваљо
Мансини
Алиадер
Белион
Лани немаше тим,па тренираше со Арсенал да се врати во форма.
Сега игра во Лориент,го гледав против ПСЖ,им ги скрши кичмите :/ само на нив паднав :(

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.934
Поени од реакции
73.461
Сега ми текнува дека многу одамна јас, татко ми и братучед ми гледавме преглед на колото од Англиска лига, коло во кое Алиадиер даде некој гол за Арсенал, а истото го направи Кристијано Роналдо за Манчестер. Млади беа тогаш, само што се појавуваа на фудбалската сцена.
Имав кладба со братучед ми и татко ми. Они викаа дека досега не виделе талент како Роналдо и дека еден ден ќе биде еден од најпознатите играчи во светот. Јас истото го тврдев за Алиадиер :D Викав ќе бил далеку подобар играч во иднината од ЦР :icon_mrgr:
Кој промашај човече, среќа што не ја памтат кладбата :icon_mrgr:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.292
Поени од реакции
7.014
Дмитро Чигрински за мене...беше најавуван како огромно засилување за Барселона. Го купија околу 20-25 милиони како новиот Пујол или шо знам....знам дека се врати во Шахтар,ама на спотклуб кога чат-пат даваат украинско првенство го неам забележано во составот..

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Дмитро Чигрински за мене...беше најавуван како огромно засилување за Барселона. Го купија околу 20-25 милиони како новиот Пујол или шо знам....знам дека се врати во Шахтар,ама на спотклуб кога чат-пат даваат украинско првенство го неам забележано во составот..
Од 2010 до сега има изиграно само 25 натпревари... Ств човеков како да пропадна во земја после трансверот во Барса...

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.779
Оној Раџа Нианголан (така мислам дека беше) шо го бараа минатото зимо пола екипи во Италија.Си остана во Каљари за џабе го пумпаа
--- надополнето: 9 септември 2012 во 17:21 ---
Ги прочитав последниве 7/8 страни и гледам никој не го спомнал Рајан Бабел,додека играше во Ајакс го сметаа а за многу надежен напаѓач имаше и доста настапи за Холандија.Имаше понуда од Арсенал ама отиде во Ливерпул.Таму го играа како крило и не се снајде најдобро,после во Хофенхајм отиде и таму се изгуби сега гледам на википедија се вратил во Ајакс.Моментално има 25 години ако си дојде присебе може повторно да ја стартува неговата закржлавена кариера.

Kajgana Shop

На врв Bottom