"Заборавени" играчи

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Па и оној Думбија, ко 30 години да има, поготово на сликата од фејспакот од менаџер.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Се добро темава ама има некој глупости што пишуваат. Како што викаат старите мешаат ,,баба и жаби'' . Едно е да биде заборавен играчот, а друго е на стари години веќе да отиде во некој послаб анонимен клуб. Гледам се заборавил Браун, па тоа може да го каже некој што не следи фудбал, или исто така за Јакубу. За Торес па ич да не зборам, човекот игра во Челзи, во финале на ЛШ даде гол, овде пишале заборавен играч, исто како да рече некој на пример за Солскер бил забореавен играч... Секоја чест за темева, ама за оние што ја разбираат. За Макси Лопез полека може да се каже дека се заборава, или па не стигна во кариерата толку високо колку што се очекуваше. На млади години играше во Барса и никогаш нема да му го заборавам голот во ЛШ против Челзи. После Барса само Милан може да се спомне како подбар клуб каде што настапуваше без да остави некој посебен впечаток. Тие што следат повеќе фудбал сигурно уште го гледаат и се сеќаваат, ама некако полека полека се губи... http://en.wikipedia.org/wiki/Maxi_Lopez
Македа тргнува по тој пат, и од него се чека/ше да се развија во нешто повеќе, ама слабо оди.

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
И http://en.wikipedia.org/wiki/Kieron_Dyer мислам можеше да остави, и да биде запаметен многу повеќе... Не ми текнува уште играч моментално има околу 24-25 години мислам на К му почнуваше презимето го земаа Барса како големо засилување од Бразил како што памтам ама скоро ич не изигра, и не покажа ништо па отиде во Бенфика на позајмица мислам, па и таму некако слабо, после се врати пак во Барса па го дадоа негде и нз сега каде е. Баш ме интересира а ич не ми текнува како се презиваше...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.767
И http://en.wikipedia.org/wiki/Kieron_Dyer мислам можеше да остави, и да биде запаметен многу повеќе... Не ми текнува уште играч моментално има околу 24-25 години мислам на К му почнуваше презимето го земаа Барса како големо засилување од Бразил како што памтам ама скоро ич не изигра, и не покажа ништо па отиде во Бенфика на позајмица мислам, па и таму некако слабо, после се врати пак во Барса па го дадоа негде и нз сега каде е. Баш ме интересира а ич не ми текнува како се презиваше...
Кеирсон или Креирсон...

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Македа тргнува по тој пат, и од него се чека/ше да се развија во нешто повеќе, ама слабо оди.
Да, само што Македа даде два многу важни голови за Манчестер, за освојување на ПЛ против Астон Вила и тоа во стилот на Инзаги. Знам беше негде на позајмица во Италија, мислам дека во Сандорија ама некако не се развива баш како што треба, па може да заврши и он како Макси Лопез, за жал ...

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не знам дали го спомнавте Фреди Аду, американскиот вундеркид. Најмлад репрезентавец на САД со 16 години, потенцијален најдобар играч во свет, следниот Пеле, Јунајтед заинтересирани за него, и што стана со него? Од САД отиде во Бенфика, не го биваше таму, пројде во неколку клубови низ Европа и си се врати пак во САД како дури подпросечен нивен играч, иако има само 23 години.

Уствари, кој знае, може и овој лажел за годините. :D

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Мене Раванели ми еше сомнителен за годините. :icon_mrgr:

П.С. Се сеќава на тој играчот од Серија А, кој го лажираше името и презимето (не знам зошто, не знам како), едно време ко во Киево да го памтам, па го фатија, па не знам шо се деси со него.
А веројатно и оф топик е мислењево, а? :D

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Не знам дали го спомнавте Фреди Аду, американскиот вундеркид. Најмлад репрезентавец на САД со 16 години, потенцијален најдобар играч во свет, следниот Пеле, Јунајтед заинтересирани за него, и што стана со него? Од САД отиде во Бенфика, не го биваше таму, пројде во неколку клубови низ Европа и си се врати пак во САД како дури подпросечен нивен играч, иако има само 23 години.

Уствари, кој знае, може и овој лажел за годините. :D
Овај по постарите менаџери беше јак. :D

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
од постариве...карваљо од цска, имаше шпекулации за големи трансфери и нак рај се изгуби чоеков незнам ни кај игра сеа ни ништо.,
еее каква левица имаше, топовски удари :)

Незнам дали е спомнат John Carew, ама блескаше во дресот на Астон Вила, заедно со Агбонлахор. После некако се изгуби...
Исто и овој Јакубу, играше во неколку премиерлигаши, во Евертон се прослави, а каде е сега, никој незнае...
Kevin Kurányi, се сеќавате на напаѓачот на Шалке?
Класнич?
И не дека е заборавен, но Ибишевиќ ветуваше многу во шампионската сезона на Хофенхајм, но сега некако изгледа како бледа сенка на играчот кој му помогна на Хофенхајм да ја освои шампионската титула.
И уште многу други играчи се изгубија во последниве години, но не ми паѓаат други на памет во моментов.
Највеќе ме разочара развивањето на кариерата на Мвруари Бенџани и Обафеми Мартинс, но мислам дека веќе беа спомнати.
Ако некој од претходниве бил спомнат, се извинувам, но колку што проверив не најдов никој од овие.
агбонлахор и дефинитивно припаѓа на темава!
а инаку за јакубу сигурно мислиш дека се прослави у мидлзбро
курањи игра за моментално последниот тим на табелата во русија - динамо москва (кој немаат слаб тим) али некако не игра многу добро

мварувару му беше на среќа таа сезона у портсмут

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Бентли? имаше голем бум во блекбурн па направи трансфер во тотемхем па го снема...последна информација е дека ќе иде во русија во ростов на позајмица...

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Мене Раванели ми еше сомнителен за годините. :icon_mrgr:

П.С. Се сеќава на тој играчот од Серија А, кој го лажираше името и презимето (не знам зошто, не знам како), едно време ко во Киево да го памтам, па го фатија, па не знам шо се деси со него.
А веројатно и оф топик е мислењево, а? :D
лусијано/ериберто .... се врати во киево од интер и играше таму до предлани. шо се деси со него гуглај ебаго.

Kajgana Shop

На врв Bottom