Da be prijatele .Абе ти изгледа на секоја тема сакаш да си глуп а? Дај олабави батице, најдобронамерно ти кажувам.
Se shto ne vleguva kaj tebe v glava e glupavo
Da be prijatele .Абе ти изгледа на секоја тема сакаш да си глуп а? Дај олабави батице, најдобронамерно ти кажувам.
Прееска се снимав на државно на 3-д апарат донација "од народот на Јапонија"Da se nadovrzam,
Vo avgust prashuvav vo Zhan Mitrwv i Endomak i NEMA.
Na prashanje kade bi mozhel da se snimam vo 3d mi rekoa deka ne znaele dali voopshto nekoj ima vo Skopje.Taka da od ova pogore ispajga deka i zabolekarive se iskvarile i od ljubomora ili inaet ne ti kazhuvaat.
Tipichno Makedonski karakter.
A pametniov nash Dr. @Stefan-kobe ako saka da mu dam broj pa neka prasha sam .
Ili da mu pratam Screenshot od Email.
Види, кога некој ќе ти посочи дека си глуп со факти и со се останато, ред е или да се извиниш или да прекинеш да бидеш глуп. Ти очигледно си приватно глуп човек, и покрај сите кажувања продолжуваш да тонеш. Ликот ти кажува дека се снимал, погоре ти даваат линк кај можеш да направиш 3Д снимка, а ти викаш дека немало овде таков апарат и некој 150е да плател во Германија. Абе убиј се додека е време и прекини да пишуваш глупости низ темиве.Da se nadovrzam,
Na prashanje kade bi mozhel da se snimam vo 3d mi rekoa deka ne znaele dali voopshto nekoj ima vo Skopje.Taka da od ova pogore ispajga deka i zabolekarive se iskvarile i od ljubomora ili inaet ne ti kazhuvaat.
Tokmu toa e i tvojot problem!Види, кога некој ќе ти посочи дека си глуп со факти и со се останато, ред е или да се извиниш или да прекинеш да бидеш глуп. Ти очигледно си приватно глуп човек, и покрај сите кажувања продолжуваш да тонеш. Ликот ти кажува дека се снимал, погоре ти даваат линк кај можеш да направиш 3Д снимка, а ти викаш дека немало овде таков апарат и некој 150е да плател во Германија. Абе убиј се додека е време и прекини да пишуваш глупости низ темиве.
Абе ти изгледа си стварно ретардиран. Ај хронолошки ќе ти напишам:Tokmu toa e i tvojot problem!
Beter od glupavo magare vo zelki si.
Likot @GavolRulz se predstavuva ovde za zabolekar i ne e chudno da dade informacija kade mozhi da se snima.A ti vaka nepismen pishuvash deka TOJ se snimal.
A jas GLUPSONE napishav deka i ZHAN MITREV i ENDOMAK shto se reklamiraat za Vrvni Kliniki za Zabi koga bev kaj niv na 14.08 mi rekoja deka nemaat 3D i deka ne znaat nikogo od Skopje da ima.
Allooo,
Koj drug da mi kazhi ako " vrvni" kliniki koi vi gi zemaat parite na vas pametnite niz skopje ne mi kazhat?
Ebana makedonska ljubomora i zavist ce ve izedi!
Zatoa i pishav toa shto pishav! Ne mislev deka dotolku se iskvareni i im veruvav na zbor.
Aj sea odi vidi da ne si gi zgreshil i naocharite denes.
Абе ти изгледа си стварно ретардиран. Ај хронолошки ќе ти напишам:
- Некој член праша каде може да се снима 3Д
- Ти се напраи паметен и рече дека кај нас нигде нема, да одел во Германија за 150е да направел
- ЃаволРулз ти даде линк каде може да се снима било кој
- ПТИЦАСЕЛИЦА ти напиша дека денес на клиника правел снимка преку апарат кој е дониран од страна на Јапонија
- Јас ти посочив дека си глуп, ништо повеќе
И ти ми викаш дека јас сум рекол дека ЃаволРулз се снимал... Не се снимал тој, се снимал ПтицаСелица, да ти ебам глупакот мртов ретардиран. А тебе ако Жан Митрев ти е биро за информации тогаш ок, продолжи од таму да се информираш. Кој праи заби на клиниката Жан Митрев бе у 2024 година при толку приватни заболекари? Пу глупак глупосан.
Во здравствен дом Велес... (кај што најмалку очекував да видам таков апарат. Надвор од муабет, и колите за брза помош беа јапонска донација)- ПТИЦАСЕЛИЦА ти напиша дека денес на клиника правел снимка преку апарат кој е дониран од страна на Јапонија
Брат нешто си грешка, Војаџер рече немало во Македонија таков апарат така да најверојатно те снимале во Германија ама не си приметил.Во здравствен дом Велес... (кај што најмалку очекував да видам таков апарат. Надвор од муабет, и колите за брза помош беа јапонска донација)
Abe goni se...Брат нешто си грешка, Војаџер рече немало во Македонија таков апарат така да најверојатно те снимале во Германија ама не си приметил.
Da proverish kaj Karakamchev mislam deka ima 3D.Da se nadovrzam,
Снимено, нема индиција за таква болкаРтг снимка и нека испита виталитет (ако не е претходно лекуван). Според симптомите што ги опишуваш личи на загноен заб (народски кажано).
Da ne imash sluchanjo Paradontoza?Снимено, нема индиција за таква болка
(бтв денес до пладне ич не ме болеше.. после пак почна, ама не до толку интензивна болка)