ЗЕМЈОТРЕС!

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
2012 is coming! Како може да не е последица на поплави нека ми објаснат тие „стручњаци“... Демек не глеаме ние дека нешо ненормално се дешаа со Земјава! Страв ме фаќа, оти со поплавите во Охрид, се очекува да го јадеме... Страшно! Нека не мрсат муда оти се` било најокеј ќе ги молам...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
2012 is coming! Како може да не е последица на поплави нека ми објаснат тие „стручњаци“... Демек не глеаме ние дека нешо ненормално се дешаа со Земјава! Страв ме фаќа, оти со поплавите во Охрид, се очекува да го јадеме... Страшно! Нека не мрсат муда оти се` било најокеј ќе ги молам...
Како тоа поплавите па баш во Охрид имаат врска со земјотресов во Косовска Митровица?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Трансакциона сметка да оставам?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.211
Поени од реакции
34.456
Не го осетив, ама ова ми е навистина језиво затоа што баш синоќа сонував силен земјотрес :nesvest:
Изгледа во психа почнаа да ни маваат Хаити, Чиле и силниве дождови...

Член од
21 септември 2008
Мислења
267
Поени од реакции
84
Мање битно што како, и онака сите одиме кон едно нешто, да умреме.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.649
Поени од реакции
1.252
Не осетив, ваљда дека бев на тренинг и уз трчање и не сум осетил ништо.:toe:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Појма неам... бев заглавен во гужва пред Нова Македонија и изнервиран, така да ништо не осетив.

Баеги дрмаше или???

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Исто како кога на Косово имаше војна. Нашиве овде купуваа вреќи брашно. Switch војна with земјотрес.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
..Јас ама баш ништо не почувствуваф, и незнам зашто изглеа дека спиеф:):):):vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom