...па и ти зрачиш со евидентност со твоите постирани фотки, како постери што ги лепиш тука, па никој ништо не кажува, а порано ти сметаше кога постирав јас така, дај отвори ЛП да ти објаснам како да ги намалиш фотките што ги поставуваш, како да сме на офталмолошки преглед, а не тема за земјотреси...Зрачиш со елоквенција.
со друго се зафатени сеа, не им досаѓај... никаков коментар од словенците!
Пеер, а да си појдиш на психолог за ова земјотресиве?... уринско будење во Охрид и околина!
Прегледај го приврзокот 243849 Прегледај го приврзокот 243850
Прегледај го приврзокот 243885
...послаб потрес,
Прегледај го приврзокот 243857 Прегледај го приврзокот 243858
Прегледај го приврзокот 243851
Прегледај го приврзокот 243869
...па потоа малку посилен потрес 3,7 Рихтер , почувствуван во Охрид и Ресен!
Прегледај го приврзокот 243865
Прегледај го приврзокот 243880
Прегледај го приврзокот 243864
Прегледај го приврзокот 243870Прегледај го приврзокот 243886Прегледај го приврзокот 243887
... последователни афтер шокови!
Да ни долови посликовито како се осеќаат хрчаците, пацовите и сите други ситни глодари што ги осеќаат земјотресите на кои им обрнува внимание.A зошто мора цела галерија од 750 слики за земјотрес?
Ни посета и соодветен третман од стручно лице не помага у надминување на тој страв?Има луѓе што имаат сериозен страв од земјотреси...тоа не можеш да го контролираш. Типичен пример се повозрасните кои преживеале земјотрес во Скопје.
Штета.Не знам, немам лично искуство а и прилично сум лабав тип дури и со земјотерси
Не дека ми е посебно пријатно да не се лажеме ама не сум паника. Мајка ми како дете од скопскиот земјотрес, „не забораваше“ кога има земјотрес...бега и толку