ЗЕМЈОТРЕС!

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.567
Поени од реакции
87.843
Само за информација сабајлево во 4-25 имаше еден послаб во Скопјево. Ме фати на вртење, тресеше лево-десно едно 2 секунди, џамовите се стресоа и толку престана, сигурно бил под 2 според јачина.... колку да те расони да го ебам :)

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.720
Само за информација сабајлево во 4-25 имаше еден послаб во Скопјево. Ме фати на вртење, тресеше лево-десно едно 2 секунди, џамовите се стресоа и толку престана, сигурно бил под 2 според јачина.... колку да те расони да го ебам :)
Како да не. Којзнае што те тресело. :)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.567
Поени од реакции
87.843
Како да не. Којзнае што те тресело. :)
За вакви работи никогаш не се заебавам, навистина тресеше, ако бев во полуразбудена состојба :). Ти викам овие помаливе земјотреси ги сеќаваш кога си во мирна состојба, да беше среде бел ден кога сум активен немаше да го сетам

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
пак ко да имаше?
Да, јас мислев моиве од втори како што си имаат навика со нога удрија по цевки и ми се здрма масава и само чекав да ја постира некој тука :pos:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
овој ми делуваше како да е некој јак ама на голема далечина од скопјево.... ај да видиме да не искочи нешто од страна да има сега

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.788
И ја мислев комшииве се. :icon_mrgr: Посебно кога идат по влез, мислиш коњи трчаат и ај викам, шо знам. Можда ми се чини, штом моиве дома не реагираат. :icon_mrgr:

Ептен краток беше, али бучен...

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Мислам дека пак имаше, претходниот не го осетив ама овој да.

Kajgana Shop

На врв Bottom