A
Alexander Nevsky
Гостин
овој пат 4 степени:nenene:
Кај железничкава пиле не лета.Аман, сакам и јас да сетам малцеВо Прилеп втори спрат на рид слабо,во точила во зграда на петти спрат мнооогу јако.
Еве ми го мислењето од прееска. Го виде?
Скопје, зграда, втори кат друже команданте.:salut:хехехехе, шала.:smir: Иначе стварно живеам на 2 спрат, а у Центар сум.
Не збори така ќе те реметатКај железничкава пиле не лета.Аман, сакам и јас да сетам малце
Може сака дечкото земјотрес a од друга страна... исто и тиНе збори така ќе те реметат
А имаше и втор? Јас и другар ми го осетивме само тој кај 1 сатот.Извадија овие дека бил со јачина од 3.9 според Рихтер. Појак од вториот.:nesvest:
Качи се на зграда во точила на петти можи и да те потрефи од кај знаеш не е доцна :helou:.Кај железничкава пиле не лета.Аман, сакам и јас да сетам малце
Може може не велам не :wink:Може сака дечкото земјотрес a од друга страна... исто и ти
Имаше во 13:04, во 15:14 и сега во 20:48.А имаше и втор? Јас и другар ми го осетивме само тој кај 1 сатот.
Абе сите се не бе не земјотрес ова она...Ама кај нас земјотерсот е еднаш во 10 години и не се многу силни па сите горат од желба малце да ги стресеМоже сака дечкото земјотрес a од друга страна... исто и ти
Вторите бранови слаби биле затоа не сум ги сетил изгледа.Имаше во 13:04, во 15:14 и сега во 20:48.
Првиот-4.9
Вториот-2.6
Третиот-3.9
Сите со епицентар во близина на Гостивар, најмногу осетен во Скопје, Тетово, Гостивар и Дебар.
Абе многу далеку дури во Гостивар, а за зградатата штом земјотресот во 63та не ја турнал уживај :helou::helou::helou:Јас и двата земјотреси ги осетив, среќа што епицентарот е подалеку од Скопје, ама...мојава зграда е од пред земјотресот 63 та, којзнае дали ќе издржи уште еден? Можеме само да се молиме да престанат па сепак празник е, ќе помогне Господ.
Јас само првиот го осетивИмаше во 13:04, во 15:14 и сега во 20:48.
Првиот-4.9
Вториот-2.6
Третиот-3.9
Сите со епицентар во близина на Гостивар, најмногу осетен во Скопје, Тетово, Гостивар и Дебар.