А да разгледаш малку повеќе по темава и темите за Зум и Фонетика фестивалите, плус темите за Ерик Придз и слично?! Ептен сакаш се да ти биде сервирано на тацна.
Лани беше на 28ми и преклани беше на 28ми и сеа мораше на 26ти да ја стаат PLay журката??? Па малце беше таа па и Chris Lake го стаиле у исти ден!!! Па мамата!!! Јас на 27ми идам. Да си гризнам од таквото. Може некако ќе искомбинирам да идам у сабота вечер па да ги џитнам негде торбите и директ на журка до сабајле ,па сабајле да се најдам со другиве и да си идеме кај шо ќе идеме.Ама кујзнае дали ќе најдам со кој да идам...ааааааа....
Браво за Steve Mac, Никифор и останатите кои вчера ја направија една од најдобрите журики летово, штета што на врата ми конфискуваја 2 Ред Були, инаку све друго беше одлично. Да се надеваме сите журки летово да се добри, па и подобри од оваа.
Стигли су флаерчичи... за Плеј Тиви На 2-ра плажа (Gradiste Summer Beach - T-mobile Beach):
Techno, House, Electro
3-та плажа (Jungle Beach):
Psytrance
Цена: според тоа што 2007 и 2006-та година картите беа 300/400 денари, и годинава цената најверојатно би била толкава, сеуште не објавуваат финална цена.
За Play TV журот ме известија дека карти се 200 денара, незнам дали у предпродажба само 200 или и на врата ќе се толку, али штом у предпродажба се 200 на врата максимум 300.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.