Журки на плажа

Статус
Затворена за нови мислења.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.841
Поени од реакции
11.491
Топ журка ќе биде ова :je:
Секс он д бич

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Стигна флаерот и за Дејвид Моралес.
Сите што ќе одат убаво ќе си поминат :) Јас за жал поради сплет на околности не одам.
незнам зашто ама типов ми е ептен антипатичен

На Koralli Beach беше лудило!! Игор како и секогаш почна со своите фори!! Влатче ја крена публиката на нозе. Тамара немаше што да пее па почна некој странски песни.Ѓоко Танески(кутриот) испеа 2 песни и си отиде.Александра Пилева остави добар впечаток.Али Паркети усраа. Ноу комент!!! Тони Зен и Слаткар јаки беа кренаа све живо и диво. А на Бабура не останав врнеше.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.003
незнам зашто ама типов ми е ептен антипатичен
DJ е поѓаволите, малку ди-џеи се симпатични :pos:

На Koralli Beach беше лудило!! Игор како и секогаш почна со своите фори!! Влатче ја крена публиката на нозе. Тамара немаше што да пее па почна некој странски песни.Ѓоко Танески(кутриот) испеа 2 песни и си отиде.Александра Пилева остави добар впечаток.Али Паркети усраа. Ноу комент!!! Тони Зен и Слаткар јаки беа кренаа све живо и диво. А на Бабура не останав врнеше.
А дека Паркети усрале, чисто се сомневам, толку им е извежбан настапот што може само тиња народ да ги гледа, како што им се случи на Суперхикс во Гевгелија пред година дена, па пак си поминавме супер ја, моите другари и уште 7-8 добри луѓе.

Тони Зен, е тоа би сакал да го видам во живо :) Имало многу скопјани, па направил добра забава :)

Во секој случај поддржувам вакви забави со македонски музичари. Јас за жал р’мбав ноќна смена.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
и ти си у право за DJ:nesvest:
Од Паркети незнаеа што да направат за да бидат интересни и типот почна да се соблака.Алоооооооооо кај се наоѓа??? На некој им беа интересни ама мене лично не ми се свиѓаа. Едино нешто што им го поштувам е коа рече:Знаете ли кај нас во Битола што викаме кога некој ке кажи врни?? Да ми јаиш мадињава црни!! Е едино тоа ми беше интересно

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Како беше...жал ми е што не бев ама ги спичкав парите така да немав за карта :nesum:

Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.616
Стигна флаерот и за Дејвид Моралес.
Сите што ќе одат убаво ќе си поминат :) Јас за жал поради сплет на околности не одам.
Овај Dj Jovo(иначе не му е така името,го згрешиле) е брат ми,значи беше еден од резидентите,и е максимално разочаран од организацијата,а и Моралес не бил којзнае што.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.841
Поени од реакции
11.491
Добра журка - толку! :)

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Диџеи на приватна журка - Зум без публика

Првото издание на фестивалот "Зум" кој се одржуваше од 2-ри август до вчера изутрина на градската плажа во Охрид, ги имаше сите компоненти за успешен фестивал.
Совршена локација за ваков настан, озвучување достојно за секој фестивал, одлично осветлување и декор и пред се лајнап кој го немало во Македонија.
Се освен луѓе. Тотален дебакл во врска со посетеност, веројатно причинет од скапата влезница и големиот број настани кој паралелно се одвиваа на охридската ревиера, пишува Вест.
Настапија Литл Луи Вега, Џин Фарис, Јан Пули, Бекерс, Мастиксоул, Оливер Клајн, Кристијан Смит и уште дваесетина наши и странски диџеи.
Првата вечер беше по хаус варијанта на фестивалот, и имаше посетеност која правеше чуство како легендарниот Луи Вега, кој настапува првпат во Македонија и првпат на фестивал по 5 години, да пушта музика на приватна журка.
Иако солидни сетови од сите кој настапија, сепак почетокот беше привилегија за малкумина.
Втората вечер беше резервирана за техно, и во ударниот термин, некад по 1 ч. по полноќ настапи добропознатиот Кристијан Смит, Вања и "Полукс" диџеите.
Фестивалот, со околу 300 посетители колку-толку доби фестивалска атмосвера, но далеку од тоа како ваков голем настан би требало да изгледа.
Се на се, настан со огромен потенцијал, кој за жал остана неискористен.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Се поклопува на Ерик журката со Метју во Скопје,иако сум бил 4 пати на Метју повторно ќе одам на него,едноставно еден од топ 5 Dj што дошле во Скопје и уште доаѓаат :vozbud:а и цената од 200 денари е пристојна

Член од
12 јануари 2006
Мислења
374
Поени од реакции
9
Добро.....некој знае колку ќе биде картава за Eric???Секој различно кажува,али сеќавам чим Авалон го носат,ќе биде поскапа

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Првото издание на фестивалот "Зум" кој се одржуваше од 2-ри август до вчера изутрина на градската плажа во Охрид, ги имаше сите компоненти за успешен фестивал.
Совршена локација за ваков настан, озвучување достојно за секој фестивал, одлично осветлување и декор и пред се лајнап кој го немало во Македонија.
Се освен луѓе. Тотален дебакл во врска со посетеност, веројатно причинет од скапата влезница и големиот број настани кој паралелно се одвиваа на охридската ревиера, пишува Вест.
Настапија Литл Луи Вега, Џин Фарис, Јан Пули, Бекерс, Мастиксоул, Оливер Клајн, Кристијан Смит и уште дваесетина наши и странски диџеи.
Првата вечер беше по хаус варијанта на фестивалот, и имаше посетеност која правеше чуство како легендарниот Луи Вега, кој настапува првпат во Македонија и првпат на фестивал по 5 години, да пушта музика на приватна журка.
Иако солидни сетови од сите кој настапија, сепак почетокот беше привилегија за малкумина.
Втората вечер беше резервирана за техно, и во ударниот термин, некад по 1 ч. по полноќ настапи добропознатиот Кристијан Смит, Вања и "Полукс" диџеите.
Фестивалот, со околу 300 посетители колку-толку доби фестивалска атмосвера, но далеку од тоа како ваков голем настан би требало да изгледа.
Се на се, настан со огромен потенцијал, кој за жал остана неискористен.

Абе јован со се чудиш ... изгрев ги скина

200 денари закон журка :tv:

Член од
5 ноември 2007
Мислења
67
Поени од реакции
1
DJ е поѓаволите, малку ди-џеи се симпатични :pos:
Абе остај шо е дј, немора да биде симпатичен. Туку секаде гол пушта музика ќе се запрашаш танчер ли е DJ ли е?! И тоа со него шо го носе повеќе на некој телефон од шездесет и треќа личе отколку на слушалки за DJ. :pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom