незнам зашто ама типов ми е ептен антипатиченСтигна флаерот и за Дејвид Моралес.
Сите што ќе одат убаво ќе си поминат Јас за жал поради сплет на околности не одам.
DJ е поѓаволите, малку ди-џеи се симпатичнинезнам зашто ама типов ми е ептен антипатичен
А дека Паркети усрале, чисто се сомневам, толку им е извежбан настапот што може само тиња народ да ги гледа, како што им се случи на Суперхикс во Гевгелија пред година дена, па пак си поминавме супер ја, моите другари и уште 7-8 добри луѓе.На Koralli Beach беше лудило!! Игор како и секогаш почна со своите фори!! Влатче ја крена публиката на нозе. Тамара немаше што да пее па почна некој странски песни.Ѓоко Танески(кутриот) испеа 2 песни и си отиде.Александра Пилева остави добар впечаток.Али Паркети усраа. Ноу комент!!! Тони Зен и Слаткар јаки беа кренаа све живо и диво. А на Бабура не останав врнеше.
Овај Dj Jovo(иначе не му е така името,го згрешиле) е брат ми,значи беше еден од резидентите,и е максимално разочаран од организацијата,а и Моралес не бил којзнае што.Стигна флаерот и за Дејвид Моралес.
Сите што ќе одат убаво ќе си поминат Јас за жал поради сплет на околности не одам.
Kartata ke bide 600dendariДобро.....некој знае колку ќе биде картава за Eric???Секој различно кажува,али сеќавам чим Авалон го носат,ќе биде поскапа
Абе јован со се чудиш ... изгрев ги скинаПрвото издание на фестивалот "Зум" кој се одржуваше од 2-ри август до вчера изутрина на градската плажа во Охрид, ги имаше сите компоненти за успешен фестивал.
Совршена локација за ваков настан, озвучување достојно за секој фестивал, одлично осветлување и декор и пред се лајнап кој го немало во Македонија.
Се освен луѓе. Тотален дебакл во врска со посетеност, веројатно причинет од скапата влезница и големиот број настани кој паралелно се одвиваа на охридската ревиера, пишува Вест.
Настапија Литл Луи Вега, Џин Фарис, Јан Пули, Бекерс, Мастиксоул, Оливер Клајн, Кристијан Смит и уште дваесетина наши и странски диџеи.
Првата вечер беше по хаус варијанта на фестивалот, и имаше посетеност која правеше чуство како легендарниот Луи Вега, кој настапува првпат во Македонија и првпат на фестивал по 5 години, да пушта музика на приватна журка.
Иако солидни сетови од сите кој настапија, сепак почетокот беше привилегија за малкумина.
Втората вечер беше резервирана за техно, и во ударниот термин, некад по 1 ч. по полноќ настапи добропознатиот Кристијан Смит, Вања и "Полукс" диџеите.
Фестивалот, со околу 300 посетители колку-толку доби фестивалска атмосвера, но далеку од тоа како ваков голем настан би требало да изгледа.
Се на се, настан со огромен потенцијал, кој за жал остана неискористен.
Вест
Абе остај шо е дј, немора да биде симпатичен. Туку секаде гол пушта музика ќе се запрашаш танчер ли е DJ ли е?! И тоа со него шо го носе повеќе на некој телефон од шездесет и треќа личе отколку на слушалки за DJ. :pos2::pos2::pos2:DJ е поѓаволите, малку ди-џеи се симпатични