S
smart ass
Гостин
Да и го можам тоа т.е одредени емоции успевам да ги контролирам...помисли на неа..брр одма друго мисли,и дури и при одлуките си одам по логика.Би рекол Имун на Емоции-поточно способен некои да ги контролира.
Вистината е всушност дека јас ги потиснувам чувствата до степен кој не е поволен,можеби затоа сеуште немам осетено љубов-се немам заљубено(а во мене сие имаат али не бива-да ги лажам превара врска е не викав те сакам тук те обожавам и таке траеше 2 недели хехх..)....и така сеуште срцето ми станува челично и се прашувам која ќе биде таа што ќе ме врати назад(спаси) а и + да ја осетам емоцијата за која песни се прават,војни се водат.
Чивијата во газот.Мерсо е лузер.Тежок лузер,се предава на времето и дозволува тоа да прави со него што сака,водејќи живот без цел.Но кога ќе му дојде јајцето на газот...they all lose their cool when they're walked to be "shot at dawn"...
Не е дека водел живот без цел-туку дека после ужасниот период следуваат низа такви романи кои сакаат да ја пренесат некако али полека со нихилизмот,мерсо не бил виновен и затоа на крајот барем се побуни.
Делото е маестрално.