OD GORE NAVEDENIVE FINTI NE SE RODILA ZENA SO NE GI UPOTREBILA ........BADIJALA SE INAETAT DEKA NE GI UPOTREBILE DA SI KAZEME ISKRENO...........A USTVARI NE E ZENA AKO NE GI UPOTREBILA TIE RABOTI...SAMO KOJ KAKO SI PRIZNAVA :uvo::uvo::uvo::uvo:
OD GORE NAVEDENIVE FINTI NE SE RODILA ZENA SO NE GI UPOTREBILA ........BADIJALA SE INAETAT DEKA NE GI UPOTREBILE DA SI KAZEME ISKRENO...........A USTVARI NE E ZENA AKO NE GI UPOTREBILA TIE RABOTI...SAMO KOJ KAKO SI PRIZNAVA :uvo::uvo::uvo::uvo:
епа ако употребиш побрзо ќе биде твое а не вака треба да се мачишЈас немам употребено ни една од нив...:baeh:..Не лажам,ако беше така(ако ги имав користено) ќе признаев..Ама што си е за мене и без тие финти ќе си биде мое...
епа ако употребиш побрзо ќе биде твое а не вака треба да се мачиш
нели глеаш дека title-от и е НАРЦИС...сега мислам дека го свати нејзиниот пост “што е мое ке си дојде“....епа ако употребиш побрзо ќе биде твое а не вака треба да се мачиш
Ова воопшто не се трикчиња за задржување на мажот крај себе; напротив- со вакви „трикчиња“ побрзо ќе го избркаш од себе отколку што ќе го задржиш (доколку е доволно паметен и му притекне на време).Ако ми требаат излитени трикчиња за да задржам маж крај себе, слободно можам да се откажам од себе си.
Секоја жена треба да знае каде и колку е силна, но во никој случај да се понижува со плачење и слични патетикус ствари да ги добива работите, ако е доволно шармантна, ќе и ги дадат и пред да ги побара.
ако па и контраат на девојката онда се контраши и сакаат да се расправаат, не ја почитуваат абе и вие жените не знаете што сакате :baeh:И да се надоврзам на постот на псај......
Ако секогаш одат по ќејфот на девојката не се интересни, глупави се и досадни
Ја овие лигавења не ги поднесувам и не ги применувам,а и не верувам дека во 21 век има некој што уште прави вака!
на мажјакот му е уште полесно не си ласкајте толку:smir:На женката и е неверојатно лесно да открие кои одредени финти може да ги употреби на одредена личност, и уште понезабележливо може да го испита теренот за да знае до каде може да оди.
Чисто од забава.
А дали ќе го употреби тоа некогаш...beats me :tv:.
Пазии јас реков секогаш........ти теквит?ако па и контраат на девојката онда се контраши и сакаат да се расправаат, не ја почитуваат абе и вие жените не знаете што сакате :baeh:
Не се лигавења. Уствари ти воопшто не ги осеќаш за да знаеш што се. Манипулации се само пази некогаш да не протумачиш грешно па да сјоди по петелот твојата драга :wink:Ја овие лигавења не ги поднесувам и не ги применувам,а и не верувам дека во 21 век има некој што уште прави вака!