Како поголема бе хахаха... треба да се обадам кај тетка Леандра она може магии да напрај а можеш и ти со добар збор а Сталкер како бе нас не ни сметаат ова газојве од женштурииве со целулит а? (со чест на исклучоци) остајте шареноликост, па нели сме рамноправни?Дај бе нека се направат 2 теми. Една со машки газиња една, со женски.
Вака само ќе се расправаме.
Луси_Лу дај како поголема пишина Мод-от од подфорумов, така every day will be made for you
Абе не ми дава срцето да пишам постара, шо да правам, за стари ги сметам оние кои се чувствуваат како такви, а ти не ми "личиш" на стара А за поголемка од мене сигурно си.Како поголема бе хахаха... треба да се обадам кај тетка Леандра она може магии да напрај а можеш и ти со добар збор а Сталкер како бе нас не ни сметаат ова газојве од женштурииве со целулит а? (со чест на исклучоци) остајте шареноликост, па нели сме рамноправни?
Леандра е модератор во љубов и секс и само таму може да ги користи алатките за модерирање. Не е насекаде низ форумовАбе не ми дава срцето да пишам постара, шо да правам, за стари ги сметам оние кои се чувствуваат како такви, а ти не ми "личиш" на стара А за поголемка од мене сигурно си.
Е сеа рамноправни сме сите, ама не сме исти. Сите сме различни на свој начин. поради тоа не би сакал да шпекулирам зошто(како) вас ви пречат или не ви пречат женските газиња и газој
leandra Може некако да се подели темава на други две , едната со женски, а другата со машки газиња?
Кај има сила нема правдина you faggotsЛеандра е модератор во љубов и секс и само таму може да ги користи алатките за модерирање. Не е насекаде низ форумов
И стварно Луси убаво им кажа ставаат газишта, а им сметаат оние стегнатине батина. Јок нека си биде вака темава да видите и вие малку машки гз
И луси дај освежи нешто вака за пред викенд