Женски газиња

B

Black Guard

Гостин
Ај ми го згорчија кафето она педерите...може ли друга тема каде женските и педерите ќе си ставаат травесити и голи мажи...што е ова:eek:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.834
Поени од реакции
20.280
biteMe you make my day dude :)

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Дај бе нека се направат 2 теми. Една со машки газиња една, со женски.
Вака само ќе се расправаме.
Луси_Лу дај како поголема пиши на Мод-от од подфорумов, така every day will be made for you :pipi: :)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.834
Поени од реакции
20.280
Дај бе нека се направат 2 теми. Една со машки газиња една, со женски.
Вака само ќе се расправаме.
Луси_Лу дај како поголема пишина Мод-от од подфорумов, така every day will be made for you :pipi: :)
Како поголема бе хахаха... треба да се обадам кај тетка Леандра она може магии да напрај :) а можеш и ти со добар збор :) а Сталкер како бе нас не ни сметаат ова газојве од женштурииве со целулит а? (со чест на исклучоци) остајте шареноликост, па нели сме рамноправни? :)

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Како поголема бе хахаха... треба да се обадам кај тетка Леандра она може магии да напрај :) а можеш и ти со добар збор :) а Сталкер како бе нас не ни сметаат ова газојве од женштурииве со целулит а? (со чест на исклучоци) остајте шареноликост, па нели сме рамноправни? :)
Абе не ми дава срцето да пишам постара, шо да правам, за стари ги сметам оние кои се чувствуваат како такви, а ти не ми "личиш" на стара:unsure: А за поголемка од мене сигурно си:icon_mrgr:.
Е сеа рамноправни сме сите, ама не сме исти. Сите сме различни на свој начин. поради тоа не би сакал да шпекулирам зошто(како) вас ви пречат или не ви пречат женските газиња и газој:noze:

leandra Може некако да се подели темава на други две , едната со женски, а другата со машки газиња?:D

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Абе не ми дава срцето да пишам постара, шо да правам, за стари ги сметам оние кои се чувствуваат како такви, а ти не ми "личиш" на стара:unsure: А за поголемка од мене сигурно си:icon_mrgr:.
Е сеа рамноправни сме сите, ама не сме исти. Сите сме различни на свој начин. поради тоа не би сакал да шпекулирам зошто(како) вас ви пречат или не ви пречат женските газиња и газој:noze:

leandra Може некако да се подели темава на други две , едната со женски, а другата со машки газиња?:D
Леандра е модератор во љубов и секс и само таму може да ги користи алатките за модерирање. Не е насекаде низ форумов :icon_mrgr:
И стварно Луси убаво им кажа ставаат газишта, а им сметаат оние стегнатине батина. Јок нека си биде вака темава да видите и вие малку машки гз :icon_lol:
И луси дај освежи нешто вака за пред викенд:icon_mrgr:

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Леандра е модератор во љубов и секс и само таму може да ги користи алатките за модерирање. Не е насекаде низ форумов :icon_mrgr:
И стварно Луси убаво им кажа ставаат газишта, а им сметаат оние стегнатине батина. Јок нека си биде вака темава да видите и вие малку машки гз :icon_lol:
И луси дај освежи нешто вака за пред викенд:icon_mrgr:
Кај има сила нема правдина:pos: you faggots:pos::pos:
Епа ај нека тера тогаш:D

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
манете му игнорирај на biteME и автоматски ќе се сокрие педерланата.
За тие што сакаат да се сокрие.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.834
Поени од реакции
20.280
Еве Леандра, ти посакувам прекрасен викенд и да ти падне некое вакво газе в раце да даде господ !!!
imagesCACVRH7O.jpg imagesCAEL7OD1.jpg imagesCAIHHNTQ.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom