- Член од
- 24 ноември 2005
- Мислења
- 3.233
- Поени од реакции
- 391
Гледајки ја секојдневната преплавеност на најпознатите списанија во светот кои објавуваат фотографии на познати pin up ѕвезди кои видливо имаат направено операција за вградуваwе силиконски вметоци во градите, неминовно ми се наметнува прашање дали тоа веќе станува задолжителен тренд, дел од изгледот на секоја девојка која сака да и се посвети на кариерата на јавна личност или е само минлива мода. Ако подобро погледнеме во нашата потесна и поширока околина ќе забележиме благо следење на овој тренд.
-Што мислите вие? Дали девојките би се подложиле на вакво разубавување кога за тоа би имале можност? Дали машките би сакале да имаат девојка која ги „уредила” своите гради на вакјов начин? Го сметате ли тоа за неприродно или пак за вас е тоа само еден од начините на кои современата девојка ке си го направи изгледот посексипилен и за некого поубав?
Јас инаку, не сакам „силиконски убавици”. Сакам девојки и жени кои имаат убави цициња, но повеќе преферирам природни гради, па макар и лошо да изгледаат.
Да ги видам вашите размислувања. Avanti!
-Што мислите вие? Дали девојките би се подложиле на вакво разубавување кога за тоа би имале можност? Дали машките би сакале да имаат девојка која ги „уредила” своите гради на вакјов начин? Го сметате ли тоа за неприродно или пак за вас е тоа само еден од начините на кои современата девојка ке си го направи изгледот посексипилен и за некого поубав?
Јас инаку, не сакам „силиконски убавици”. Сакам девојки и жени кои имаат убави цициња, но повеќе преферирам природни гради, па макар и лошо да изгледаат.
Да ги видам вашите размислувања. Avanti!