Жените прашуваат, мажите одговараат

Змејко и

Гледачот Дуле од Велес
Член од
10 април 2005
Мислења
1.103
Поени од реакции
1.419
Што ви е поважно: добро газе или добар мејк ап?
Лангелина, во формалната логика и во програмирањето постои нешто што се вика " или, или " логичка порта. ова значи дека од двете тврдења, само едното треба да е точно, и решен е процесот.
Е ова може да се искористи на терен и да се елиминира твојот проблем. На пример доги потполно би ја елиминирал потребата од шминки, а повеќето генерички пози би ти онвезможиле увид во газето, така да проблемот е решен

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Ајде да ги прашам нешто машките одамна ме интересира...
дали би и кажале на девојка „Те сакам“ и да не чувствувате воопшто ништо за неа? - Зошто?

едит: може на девојка со која излегувате, ви се допаѓа.... но не чувствувате љубов
дали?
Јас искрено никогаш не го употребувам зборот „те сакам„(некако ми звучи како педерски обид за придобивање пажња.Според мене,делата се важни т.е што ќе направиш за неа,со што ќе ја докажуваш својата љубов).
Но има и такви кои го говорат тоа “те сакам“ и навистина го мислат тоа а има и такви кои го говорат тоа за да ја придобијат цурата(целта ги оправдува средствата) и искрено таквите нити ги обвинувам нити ги кривам(машките се програмирани лажговци додека женските програмирани верници).

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Ајде да ги прашам нешто машките одамна ме интересира...
дали би и кажале на девојка „Те сакам“ и да не чувствувате воопшто ништо за неа? - Зошто?

едит: може на девојка со која излегувате, ви се допаѓа.... но не чувствувате љубов
дали?
Реално гледано значењето на тој збор "те сакам" може да биде :
1. Сака само да те легне, бидејќи повеќето од нас се расипани и можат дури и 201 ѕвезда да ти симнат за да дојдат до таа цел и после да те треснат.
2. Навистина го мисли, кое и не би го рекол прв доколку ти не превземеш иницијатива.
3. Опционално може да го слушнеш во возврат само за да не направи да се чуствуваш незгодно зошто не го мисли.
4. Или е зљубен до гуша и секогаш на смотаниот фејсбук ти вика те сакам и ти прајќа цмокчиња и сренца (тинејџери) .

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Лангелина, во формалната логика и во програмирањето постои нешто што се вика " или, или " логичка порта. ова значи дека од двете тврдења, само едното треба да е точно, и решен е процесот.
Е ова може да се искористи на терен и да се елиминира твојот проблем. На пример доги потполно би ја елиминирал потребата од шминки, а повеќето генерички пози би ти онвезможиле увид во газето, така да проблемот е решен
Ееее, Змејко, Змејко, кога бев помлада, многу обожавав филозофски настроени мажјаци :) Да ми кажеше вакво нешто пред 20 години, гаќите сами ќе ми паднеа. Штета...

W

Werther

Гостин
Ееее, Змејко, Змејко, кога бев помлада, многу обожавав филозофски настроени мажјаци :) Да ми кажеше вакво нешто пред 20 години, гаќите сами ќе ми паднеа. Штета...
Кјекегоровската дилема е таа за која Змејко збори, "или, или " дилемата.

Не сум 100% сигурен, но најверојатно таа е.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Кјекегоровската дилема е таа за која Змејко збори, "или, или " дилемата.

Не сум 100% сигурен, но најверојатно таа е.
Ај осигури се и кажи ми што да му вратам на Змејко, ама да не познае дека не е мое ;)

W

Werther

Гостин
Ај осигури се и кажи ми што да му вратам на Змејко, ама да не познае дека не е мое ;)
Таа е, Кјекегоровската.
Тури му лајк на Змејко, бидејќи добро го елаборираше и реши проблемот.

Немаш потреба од понатамошна дискусија.

D

Daedalus

Гостин
Баба :mad:

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Еден ден ќе се каеш за оваа изјава...
--- надополнето: 4 март 2013 во 21:15 ---
Лајк4е :)

Змејко и

Гледачот Дуле од Велес
Член од
10 април 2005
Мислења
1.103
Поени од реакции
1.419
"Četiri se stvari ne mogu vratiti: izgovorena riječ, izbačena strijela, protekli život i propuštena prilika.
И гаќата пропуштена!!!!!!!!!!!!! Ааааах

Kajgana Shop

На врв Bottom