Жените прашуваат, мажите одговараат

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
1. Дали ви допаѓаат девојки/жени сo густи и долги трепки, како од рекламите за маскара?
2. Дали ви пречи пудрата кај жените/девојките? Зошто?
1. Зависи од остатокот на цртите на лицето. Ако се грешно распоредени, џабе и трепки и маскара. Да неречам, можиш ти да имаш 19-ки бандаши клаено, ама ако се на фиќо не ти бркаат работа.

2. Да, особено ко ќе видам некоја вапцана како јајце велигденско, а ко ќе мани некое светло од страна се гледа дека е во лицето ко бранко црвенковски.

Член од
5 јануари 2013
Мислења
91
Поени од реакции
39
1. Дали ви допаѓаат девојки/жени сo густи и долги трепки, како од рекламите за маскара?
1.Па да ,и јас имам такви.
2.Ми пречи само кога има многу ставено ,обично сакам девојки кој се природни и не користат многу шминка ,а најмалку пудра.
Пудрата ја сметам за мене како еден гаден дел од шминката на жените ,но сепак не ми смета во мали мери ама ми смета кога прстот може да ми пропадне во пудра или пак пудрата се разликува значајно од тенот на девојката .

L

Luki Junior

Гостин
1. Убави са со секакви трепки.
2. Смета ми оти се разлигавува. Преферирам природна боја на кожа. :)

Идеално, малко сенка, малко моливче, малко карминче, и природен изглед.

Gregory9

Anonymous
Член од
12 јануари 2013
Мислења
231
Поени од реакции
296
1. Да, али не претерано долги.
2. И да и не.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Што ви е поважно: добро газе или добар мејк ап?

C

Castiel

Гостин
Мејк ап може да упали 2-3 пати само...пошо кад тад ќе те види и без тоа...али добро газе увек останува добро газе... ( у случај да не се здебели ептен па од добра газе сало да стане само) :)

Член од
5 јануари 2013
Мислења
91
Поени од реакции
39
Мејк ап? Зборуваш за шминка нели? Дај ве молам користете македонски зборови кои веќе ги имаме како постоечки.

Иначе последната девојка со која одев некое време беше опседната со тоа да биде средена и нашминкана цело време ,дури и заедно живеевме 3 месеци и за тоа време не успеав да ја видам несредена освен пред легнување кога ќе се истушира убаво и ќе си легнеме но пак тогаш за мене беше најубава.

Но за разлика од тоа имаше прекрасно газе и прекрасно атлетско тело за кое мислам дека секој маж би го посакал повеќе од тоа да биде добро нашминкана.

За мене дефинитивно од овие две, добро газе.

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Ајде да ги прашам нешто машките одамна ме интересира...
дали би и кажале на девојка „Те сакам“ и да не чувствувате воопшто ништо за неа? - Зошто?

едит: може на девојка со која излегувате, ви се допаѓа.... но не чувствувате љубов
дали?

D

Daedalus

Гостин
Ништо од тие две. Мислам не сметаат ако се добри и двете, али не ми се битни.:P

дали би и кажале на девојка „Те сакам“ и да не чувствувате воопшто ништо за неа? - Зошто?
Не. Пошто не ја сакам. :pipi:

L

Luki Junior

Гостин
Дефинитивно не.

Член од
5 јануари 2013
Мислења
91
Поени од реакции
39
Најискрено не, освен ако и мојот ум не си поигрува со мене и да ми прави бајрам на паметот дека ја сакам а не ја сакам.
Не затоа што не сакам да лажам.

L

Luki Junior

Гостин
едит: може на девојка со која излегувате, ви се допаѓа.... но не чувствувате љубов
дали?
Евентуално ќе пукне таа работа, и не може цел век да се плеткам со неа само за секс....

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Зависи дали сакам да клецам или да ја шетам.

А шо ти е тебе со прашањава, опција А вс Опција Б?

Kajgana Shop

На врв Bottom