Уште немаш налетано на дечкоНе е така...Значи зборам дека мене ми е гадно и да ја допрам само...До мене е проблемот...Погоре има напишано и од други работи што ми се гадни (некои и од мене потекнуваат дури....)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Уште немаш налетано на дечкоНе е така...Значи зборам дека мене ми е гадно и да ја допрам само...До мене е проблемот...Погоре има напишано и од други работи што ми се гадни (некои и од мене потекнуваат дури....)
Криви ја неговата бивша што го научила такаЗначи да резимираме...
Јас се гадам од телесни секрети...Пример на некој да видам носот да му тече или да плукне некој на улица и плус и од свој секрет се гадам кога имам добиено...Тоа е проблемот...
А од чиста крв не се гадам...Професијата моја за која се имам школувано не ми дозволува да се гадам од крв, ткива или органи...Ех што ли немам видено на вежби на факс, а и после тоа кога работев...??? Од тоа не се гадам...
Пример да присуствувам на обдукција и нема воопшто да се гадам да го чепкам лешот, али да му видам телесен секрет некој на него што останал ќе повратам...
Се разбираме мислам...![]()
Па малце во таа смисла ми беше напишано, не сакав да те навредам :smir:Да, да инаку свршување на лице без понуда за брак никако - љољ!
Па што ако дознае " идниот " сопруг, нема ништо лошо во тоа да сакаш да задоволиш некогоA vie site da idete da se leciteee kako moze da vi svrsuvaat na faca be legendi koj kje te zeme za zena koga kje doznae za ova koga togash..!! xD
а колку калории содржи, да знам дали вреди или неВикаат спремата била калорична доколку вашата партерка е малце послабичка ејакулирајте во уста...![]()
Еве ти и рецептиа колку калории содржи, да знам дали вреди или не![]()
Значи останав без коментарЕве ти и рецептиhttp://zazabava.com/koj-e-za-kolach-od-sperma
Сипете мала количина на масло и кога тоа доволно ќе се загрее, тргнете го тавчето од ринглата, во него ејакулирајте и вратете го назад.
Тоа останува на вас дами да проценитеа колку калории содржи, да знам дали вреди или не![]()