Ејакулирање - место (и причини)

• Креатор на темата Acid
  • Време на започнување
Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Значи да резимираме... :tapp:

Јас се гадам од телесни секрети...Пример на некој да видам носот да му тече или да плукне некој на улица и плус и од свој секрет се гадам кога имам добиено...Тоа е проблемот...
А од чиста крв не се гадам...Професијата моја за која се имам школувано не ми дозволува да се гадам од крв, ткива или органи...Ех што ли немам видено на вежби на факс, а и после тоа кога работев...??? Од тоа не се гадам...
Пример да присуствувам на обдукција и нема воопшто да се гадам да го чепкам лешот, али да му видам телесен секрет некој на него што останал ќе повратам...
Се разбираме мислам... (y)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Нека не ми замерат припадниците на посилниот пол на форумов, али случајно ја ѕирнав темава и морам да кажам вака за себе - нема погадно нешто од сперма...
На бившиот мој му имав 100 пати речено - не дај Боже да ме прсне само по лице ќе му одлета главата...!!!
Гадлива сум по природа јбг...Се гадам и од себе си кога имам добиено, а камоли сперма да ми прсне на лице... :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
Или да видам некој да плукне на улица, одма ми се гади...
Те жалам и тебе, а и дечко ти :(
Не можам да замислам како некој може да има нормален сексуален живот, а да се гади од телесни течности... Или вие се на суво правите?

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Нека не ми замерат припадниците на посилниот пол на форумов, али случајно ја ѕирнав темава и морам да кажам вака за себе - нема погадно нешто од сперма...
На бившиот мој му имав 100 пати речено - не дај Боже да ме прсне само по лице ќе му одлета главата...!!!
Гадлива сум по природа јбг...Се гадам и од себе си кога имам добиено, а камоли сперма да ми прсне на лице... :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
Претера сеа за болдот :D. Спермата ама ич не е гадна, најобична течност која е или пријатна или непријатна на вкус во зависност од здравјето и исхраната на дечкото :). Друго ништо нема освен вода, протеини, јаглени хидрати, масти, минерали и хормони :). Со други зборови корисна е и за вас ;).

Може еден ден ќе смениш мислење, не направи сите машки дека носиме нешто гадно во себе а не е така ;).

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Претера сеа за болдот :D. Спермата ама ич не е гадна, најобична течност која е или пријатна или непријатна на вкус во зависност од здравјето и исхраната на дечкото :). Друго ништо нема освен вода, протеини, јаглени хидрати, масти, минерали и хормони :). Со други зборови корисна е и за вас ;).

Може еден ден ќе смениш мислење, не направи сите машки дека носиме нешто гадно во себе а не е така ;).
Не е така...Значи зборам дека мене ми е гадно и да ја допрам само...До мене е проблемот...Погоре има напишано и од други работи што ми се гадни (некои и од мене потекнуваат дури....)

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Што секс ќе беше.Замисли да му го залижеш или да ти ја залиже.Уууууууу не знаеш кој кеф е.Отидов сега тазе избричена и испрана да и ја залижам па после она мене

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Не е така...Значи зборам дека мене ми е гадно и да ја допрам само...До мене е проблемот...Погоре има напишано и од други работи што ми се гадни (некои и од мене потекнуваат дури....)
Плавко, тоа е сериозен проблем со психа, како ќе имате секс ако тебе ти се гади да ти капне сперма на кожа или ко ти што рече да ја допреш само. И сама знаеш дека прска или протекува така да нема шанси да не ја допреш освен ако не си целата во целофан завиткана ;).

Освен тоа ај размисли во себе ја примаш (значи внатре) а од надвор ти се гади, која е тука логиката :)?

Ќе смениш и ти мислење, дај си време, со здрав тип што не му горчи спермата пополека ќе си дојдат работите на место ;).

Стај се на наше место како да имам секс со женска ако ми се гади од нејзин вагинален секрет или нејзин ејакулат, ќе стане сексот ТАПА. Замисли ако ја пипнам доле да трчам да мијам раце, има у три ПМ да ме отера и тоа со право ;).

Член од
16 јуни 2010
Мислења
37
Поени од реакции
7
Пс.Стај се на наше место како да имам секс со женска ако ми се гади од нејзин вагинален секрет или нејзин ејакулат, ќе стане сексот ТАПА. Замисли ако ја пипнам доле да трчам да мијам раце, има у три ПМ да ме отера и тоа со право ;).
Za ova vo pravo si !!!

Nemoj da se navredis, no edna rabota malku mi e nelogicna. Se gadis od raboti koj izleguvaat od tebe, a siguren sum deka uzivas vo seksot kako sekoj normalen covek. Nejasnoto mi e, koga izleguva od tebe vagin. sekret, pretpostavuvam deka ne go prekinuvas cinot ili voopsto ne go ni osekas toa, pa si prodolzuvas so uzivanjeto ;)

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Плавко, тоа е сериозен проблем со психа, како ќе имате секс ако тебе ти се гади да ти капне сперма на кожа или ко ти што рече да ја допреш само. И сама знаеш дека прска или протекува така да нема шанси да не ја допреш освен ако не си целата во целофан завиткана ;).

Освен тоа ај размисли во себе ја примаш (значи внатре) а од надвор ти се гади, која е тука логиката :)?

Ќе смениш и ти мислење, дај си време, со здрав тип што не му горчи спермата пополека ќе си дојдат работите на место ;).

Стај се на наше место како да имам секс со женска ако ми се гади од нејзин вагинален секрет или нејзин ејакулат, ќе стане сексот ТАПА. Замисли ако ја пипнам доле да трчам да мијам раце, има у три ПМ да ме отера и тоа со право ;).
Добро па не мислев до толку...Не ми е мене тоа преминато во екстрем... :D

MEDDLE

уставен кривичар
Член од
19 февруари 2008
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.406
И свршувам внатре, а после тоа обајцата се фаќаме на орал... најбољи (барем за мене)...

Член од
8 ноември 2011
Мислења
1
Поени од реакции
1
A vie site da idete da se leciteee kako moze da vi svrsuvaat na faca be legendi koj kje te zeme za zena koga kje doznae za ova koga togash..!! xD

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.254
A vie site da idete da se leciteee kako moze da vi svrsuvaat na faca be legendi koj kje te zeme za zena koga kje doznae za ova koga togash..!! xD
Ако добро го сработиш може да те земе и тој што ќе ти сврши на фаца...

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Ако добро го сработиш може да те земе и тој што ќе ти сврши на фаца...
Значи само за тоа ни дозволувате такви работи:tapp:
Иначе во врска со прашањето на темата, најчесто на тело, на гради.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.254
Значи само за тоа ни дозволувате такви работи:tapp:
Иначе во врска со прашањето на темата, најчесто на тело, на гради.
Да, да инаку свршување на лице без понуда за брак никако - љољ!

Kajgana Shop

На врв Bottom