А по кој критериум Шведска е појака од Русија? Неоспорлив е квалитетот на Шведска, а тој на Русија? Имаат квалитетни играчи + одличен селектор + првенството сега им почна и играчите не се толку уморни ко останатите = ? Стварно не разбиран шо е Шведска појака... Изедначено е, да, за никој не мож да се речи дека е поквалитетен од другио, ама стварно не глем во шо Шведска е поарна од Русија...Mislam deka u ovaa grupa premnogu ja potcenija Svedska. A istoto mislenje kako sto gleam se poklapa i vo anketava. Mi se cini deka lugeto premnogu pocnaa da mu veruvaat na Gus Hidink i go napraija vise nego Svetec. Ne deka toj nema uspesi, naprotiv gi ima mnogu i toa so poslabi timovi, ama mislam deka Rusija kako i da e nema da ide ponataka. Neosporliv e kvalitetot na Svedska, a za Spanija muabet da ne pravam. Ama tuka e i Grcija, taka da tesno ke bide i nisto ne bi me zacudilo Rusive da zastanat na opasot na ovaa grupa. Sepak Hidink ne e semoken ... !!!* :wink:
Pa i ne bi rekol bas deka e izdenaceno. Rusive od sekogas se bile del od Golemite Sobiri, no do sega ja nemaat pominato grupata od raspadot na SSSR. Mozda imaat kvalitet (toa najdobro go pokaza Zenit), imaat i Golem trener koj od sekad e nosel sreka tamu kade sto sednuval i se drugo, ama realno gleano Svedska e za najmalce dve klasi bolja od Rusija. Mislam deka cela Evropa plasmanot na Rusija go pretopi vo edno so triumfot na Zenit vo Kupot na UEFA, i sea site vo niv go gledaat sostavot na Zenit i taa sampionska generacija. Mislam deka i te kako gresat, posto ako se navratis i gi izgleas povtorno i podobro natprevarite na Rusija vo kvalifikaciite za ova EURO, ke vidis deka pokazaa i te kakvi slabosti, propusti i pred se neiskustvo. Taka da se na se gledano Svedska treba da se zeme vise u obzir u odnos na Rusive, iako ja niv vise gi sakam, posto ni se poblizok narod, no da bideme realni daleku se tie seuste od povisok plasman, barem za sega ... !!!* :wink:А по кој критериум Шведска е појака од Русија? Неоспорлив е квалитетот на Шведска, а тој на Русија? Имаат квалитетни играчи + одличен селектор + првенството сега им почна и играчите не се толку уморни ко останатите = ? Стварно не разбиран шо е Шведска појака... Изедначено е, да, за никој не мож да се речи дека е поквалитетен од другио, ама стварно не глем во шо Шведска е поарна од Русија...
Реков и на една друга тема, еве и овде...
Играчите играат, не тренерот! ТРенерот треба да е доволно добар да ги вклопи добрите играчи да играат заедно добро.
Шведска е подобра најмалку две класи?! Ај не заебавај.... Мож е нешо подобра, ама само во позначајни имиња.Pa i ne bi rekol bas deka e izdenaceno. Rusive od sekogas se bile del od Golemite Sobiri, no do sega ja nemaat pominato grupata od raspadot na SSSR. Mozda imaat kvalitet (toa najdobro go pokaza Zenit), imaat i Golem trener koj od sekad e nosel sreka tamu kade sto sednuval i se drugo, ama realno gleano Svedska e za najmalce dve klasi bolja od Rusija. Mislam deka cela Evropa plasmanot na Rusija go pretopi vo edno so triumfot na Zenit vo Kupot na UEFA, i sea site vo niv go gledaat sostavot na Zenit i taa sampionska generacija. Mislam deka i te kako gresat, posto ako se navratis i gi izgleas povtorno i podobro natprevarite na Rusija vo kvalifikaciite za ova EURO, ke vidis deka pokazaa i te kakvi slabosti, propusti i pred se neiskustvo. Taka da se na se gledano Svedska treba da se zeme vise u obzir u odnos na Rusive, iako ja niv vise gi sakam, posto ni se poblizok narod, no da bideme realni daleku se tie seuste od povisok plasman, barem za sega ... !!!* :wink:
Се согласувамНавивам за Русите на ова европско!Ама ке има тесна трка со Шпанија за првото место....А ГРЦИВЕ САКАМ ДА СЕ ПОСЛЕДНИ!!!