...ќе ми кажеш зошто на игнор?Ваквите само ставање на игнор и ќе ти биде мирна главата. Во спротивно ако мислиш на нив сам си ја трошиш енергијата и времето.
Затоа што времето што ќе го изгубам со нивните провокации и замарачки муабети можам да го потрошам доста поквалитетно....ќе ми кажеш зошто на игнор?
До сега не сум сретнал таков податокДали може обичен вампир да е воедно и емоционален вампир?
Глеав една серија со обични вампири и све океј, тие супер моќи, али сите обични вампири беа усрани од емоционални вампири, кои немаа никакви моќи, онака беа ко луѓе, ама вампири. Се хранеа од емоционална енергија на другите вампири и луѓе.
...или можеби го изгуби и ти интересот со "таквите" да се дружиш?Затоа што времето што ќе го изгубам со нивните провокации и замарачки муабети можам да го потрошам доста поквалитетно.
Цел живот се замарам со вакви човечиња, доста ми е.
До сега не сум сретнал таков податок
Немам потреба да се дружам со досади од луѓе....или можеби го изгуби и ти интересот со "таквите" да се дружиш?
...по тој критериум можно е многу брзо да останеш без пријатели
...затоа што човештвото функционирало и ќе функционира по непишаниот закон на взаемни интереси
...етикетите и предрасудите се само баласт за оној кој ги употребува како алатки за заштита на личниот интегритет