Еминем

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
^ Тоа е и единственото цд што го знаеш од него?

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.162
Поени од реакции
5.944
Ај вие што толку се праите големи фанови и познавачи на Еминем... Го имате ли слушано Devil's Night да видите што е најдобар негов албум?

ficdogg

221b
Член од
29 септември 2008
Мислења
1.105
Поени од реакции
699
Ај вие што толку се праите големи фанови и познавачи на Еминем... Го имате ли слушано Devil's Night да видите што е најдобар негов албум?
Devils night ne e samo negov, Devils Night e na D12, a Em e samo del od D12, taka da nemozes da kazes deka e negov najdobar album

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.162
Поени од реакции
5.944
Devils night ne e samo negov, Devils Night e na D12, a Em e samo del od D12, taka da nemozes da kazes deka e negov najdobar album
Знам дека не е САМО негов туку на цел D12, али ако се земе во предвид дека D12 стално ги има на сите албуми на Ем, и плус он е као лидер, точно знам што пишувам. Албумот пак е подобар од сите негови албуми.
Само сака да се направи паметен.
Тролови не се препорачни... Сигурно не знаеш повеќе од мене за Еминем.

ficdogg

221b
Член од
29 септември 2008
Мислења
1.105
Поени од реакции
699
Знам дека не е САМО негов туку на цел D12, али ако се земе во предвид дека D12 стално ги има на сите албуми на Ем, и плус он е као лидер, точно знам што пишувам. Албумот пак е подобар од сите негови албуми.
Nemozes da sporeduvas 30-40 sekundi inserti od site pesni od Devils night kade sto pee Em, vo sporedba so cel negov album kade sto toj sam e odgovoren za sodrzinata i filingot na albumot (a D12 imaat samo guest appearance vo pesna dve). A kako lider na D12 poveke bese Proof otkolku Em.

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14
Proof nikogas ne bil lider na D12.Najdobar album na Eminem e Marshal Mathers LP,a vo Devil's Night ima samo 4-5 asalni pesni.:smir:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Nemozes da sporeduvas 30-40 sekundi inserti od site pesni od Devils night kade sto pee Em, vo sporedba so cel negov album kade sto toj sam e odgovoren za sodrzinata i filingot na albumot (a D12 imaat samo guest appearance vo pesna dve). A kako lider na D12 poveke bese Proof otkolku Em.
Не заебавај, од каде тоа дека Проф бил повеќе лидер од Еминем?

Член од
5 август 2007
Мислења
3.589
Поени од реакции
2.617
Oва ми е најуба од ЕминеМ

Shit up and listen!!!
И ова че ја забораев :)
Многу јаки песни имаше порано...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Oва ми е најуба од ЕминеМ

Многу јаки песни имаше порано...
Леле песнава ја имам скрос заборавено, а на времето ја слушав со денови и денови, у сон да ме разбудеше некој ќе ја изрецитирав на памет. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom