stick figure
#MiaSanArsenal
- Член од
- 2 мај 2010
- Мислења
- 4.811
- Поени од реакции
- 3.705
^ Тоа е и единственото цд што го знаеш од него?
Haha^ Тоа е и единственото цд што го знаеш од него?
Devils night ne e samo negov, Devils Night e na D12, a Em e samo del od D12, taka da nemozes da kazes deka e negov najdobar albumАј вие што толку се праите големи фанови и познавачи на Еминем... Го имате ли слушано Devil's Night да видите што е најдобар негов албум?
Знам дека не е САМО негов туку на цел D12, али ако се земе во предвид дека D12 стално ги има на сите албуми на Ем, и плус он е као лидер, точно знам што пишувам. Албумот пак е подобар од сите негови албуми.Devils night ne e samo negov, Devils Night e na D12, a Em e samo del od D12, taka da nemozes da kazes deka e negov najdobar album
Тролови не се препорачни... Сигурно не знаеш повеќе од мене за Еминем.Само сака да се направи паметен.
Nemozes da sporeduvas 30-40 sekundi inserti od site pesni od Devils night kade sto pee Em, vo sporedba so cel negov album kade sto toj sam e odgovoren za sodrzinata i filingot na albumot (a D12 imaat samo guest appearance vo pesna dve). A kako lider na D12 poveke bese Proof otkolku Em.Знам дека не е САМО негов туку на цел D12, али ако се земе во предвид дека D12 стално ги има на сите албуми на Ем, и плус он е као лидер, точно знам што пишувам. Албумот пак е подобар од сите негови албуми.
Не заебавај, од каде тоа дека Проф бил повеќе лидер од Еминем?Nemozes da sporeduvas 30-40 sekundi inserti od site pesni od Devils night kade sto pee Em, vo sporedba so cel negov album kade sto toj sam e odgovoren za sodrzinata i filingot na albumot (a D12 imaat samo guest appearance vo pesna dve). A kako lider na D12 poveke bese Proof otkolku Em.
Леле песнава ја имам скрос заборавено, а на времето ја слушав со денови и денови, у сон да ме разбудеше некој ќе ја изрецитирав на памет.Oва ми е најуба од ЕминеМ
Многу јаки песни имаше порано...