Не чул оти не обрнал внимание.Јас некако го забаталив Еминем одамна, после The Eminem Show,мааалце го слушав Encore во доцните години во основно(кога сите почнаа да го слушаат -.-) али The eminem Show и двете LP беа the stuff.
После Encore нели се спремаше да ја заврши кариерата?
Ваљда затоа и не чул ништо.
И јас некако го имам истиот впечаток дека луѓево од Encore навака (барем во Македонија афкорс), почнаа да викаат еј го бива човеков, а у суштина според мене Encore му е најслаб албум. The Slim Shady LP, The Marshal Mathers LP и The Eminem Show му се АУУУУ!!!!!! И текст и музика и све.
Он после Encore рече дека ќе се повлече пошо пак се зема со онаа негована менталнана еднаш веќе разведена жена и мислеше дека ќе му успее бракот ако е со неа постојано и децата, што излезе еден огромен FAIL со оглед на тоа што типката е за одредена институција, не и е арно.
мило ми е шо е пак бр 1 на сите листи, ама ме нервираат копилинава шо јадеа гомна пред 5-6 години за рап музиката и за Еминем, а денеска сите го има на профил слика на било која веб страна или мсн
Хаааахахаха, ЛЕЛЕ КОЛКУ СИ У ПРАВО! Хахахаха, кога јас го слушав, значи уште од основно, а тоа беше прилично одамна и го носев на маици, тук тек некој ќе кажеше нешо добро сите го исмеваа демек оваков бил онаков бил, а сеа Not Afraid им е на пола од тие рингтон. И одеднаш магично сите што јадеа што не се јаде го сакаат! Али добро, може им дошол памет.