Еминем

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Вистинските рапери завршуваат со атентат откако ќе пројадат гомна за музичката индустрија и некои работи таму што не треба да се кажат.
А белчото го вратија назад за да продаде повеќе синглови и албуми и да биде број еден хип хоп артист во тоа поле, кое што го зазема издајникот според нив.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Вистинските рапери завршуваат со атентат откако ќе пројадат гомна за музичката индустрија и некои работи таму што не треба да се кажат.
А белчото го вратија назад за да продаде повеќе синглови и албуми и да биде број еден хип хоп артист во тоа поле, кое што го зазема издајникот според нив.
Jao brate jel se nalazish to u New York, Brooklyn, Bronx Gangsta Street Shiiiiiiiiiiiit:tv:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
ovaj raper se sejchavam ko bev 2ro do 4to odd go slushaja mojve shkolski drugari i se praeva deka se rodnini nesh i se zakanuvaja ... :vozbud: Detski raboti :vozbud::kesa: Ama od togash na ovaj ni glas ni nish mu neam slushanto pa ni imam interes da slushnam:smir:

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Love the way you lie, Not Afraid беа песни кои максимално беа оптеретени летово, не знам како не си го чул. :)

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14
I lani bea We made you,Beautiful i 3.am.Moze samo pink mu fakja televizorot :D :smir:

Г

Господ

Гостин
Не чул оти не обрнал внимание.Јас некако го забаталив Еминем одамна, после The Eminem Show,мааалце го слушав Encore во доцните години во основно(кога сите почнаа да го слушаат -.-) али The eminem Show и двете LP беа the stuff.
После Encore нели се спремаше да ја заврши кариерата?
Ваљда затоа и не чул ништо.

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
Пред 4 години беше и тешко че биди да ја најдам изјавата на Еминем кога рече дека после Encore нема повеќе да рапува... истото го рече и во When I'm Gone.... мило ми е шо се врати, али не е овај тој еминем што го знам јас... мило ми е шо е пак бр 1 на сите листи, ама ме нервираат копилинава шо јадеа гомна пред 5-6 години за рап музиката и за Еминем, а денеска сите го има на профил слика на било која веб страна или мсн

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не чул оти не обрнал внимание.Јас некако го забаталив Еминем одамна, после The Eminem Show,мааалце го слушав Encore во доцните години во основно(кога сите почнаа да го слушаат -.-) али The eminem Show и двете LP беа the stuff.
И јас некако го имам истиот впечаток дека луѓево од Encore навака (барем во Македонија афкорс), почнаа да викаат еј го бива човеков, а у суштина според мене Encore му е најслаб албум. The Slim Shady LP, The Marshal Mathers LP и The Eminem Show му се АУУУУ!!!!!! И текст и музика и све.
Он после Encore рече дека ќе се повлече пошо пак се зема со онаа негована менталнана еднаш веќе разведена жена и мислеше дека ќе му успее бракот ако е со неа постојано и децата, што излезе еден огромен FAIL со оглед на тоа што типката е за одредена институција, не и е арно.

мило ми е шо е пак бр 1 на сите листи, ама ме нервираат копилинава шо јадеа гомна пред 5-6 години за рап музиката и за Еминем, а денеска сите го има на профил слика на било која веб страна или мсн
Хаааахахаха, ЛЕЛЕ КОЛКУ СИ У ПРАВО! Хахахаха, кога јас го слушав, значи уште од основно, а тоа беше прилично одамна и го носев на маици, тук тек некој ќе кажеше нешо добро сите го исмеваа демек оваков бил онаков бил, а сеа Not Afraid им е на пола од тие рингтон. И одеднаш магично сите што јадеа што не се јаде го сакаат! Али добро, може им дошол памет. :icon_lol:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Encore му беше во 2004 год, а од тогаш до сега повеќе пати има изјавено дека ќе ја заврши кариерата, но сеуште се држи на сцената :)

Г

Господ

Гостин
Да не се фалам али у прво второ одд. упишав курс англиски ради Еминем.:icon_lol:(сакав да му ги рецитирам песните)
И од тие времиња(трето-четврто ако не се лажам) Sing for the Moment ми е останата у срце ко песна што највеќе ме има погодено :)

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Love him Love him Love him :)) Poslednoto CD mue najdobro do sega !!! A ne vikam za pesnata od Rihanna posho ta pesna ne e najdobra na cdto :) Wiiiiiiiiii :) So good songs .. So good lyrics.. Znae sho praj coeko !! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom