Кога беше точниот датум.Среќен нека му е иначе по случајност голема деноиве го утепав од слушање ем старите траки хаха![]()
На Фејсбук има фан група Еминем па зачленете се таму се објавуваат сите новости одма во врска со Еминем.Тракава ја постираа одма уште пред недела дена што мене не ми се свига многу.И не само Џеј Зи него и Џаст Блејз се најавува дека ќе биде дел од албумот како продуцент ако знаете кој е тојСлушнете ја тракава од албум кој е планиран да го направи заедно со Џеј Зи
Одлично мислам!
Стил на Сејм Сонг енд Денс мислам , и иако е новиот стил многу ми е ДВИЖЕЧКА !![]()
http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=1626792097#/eminem?ref=tsНа Фејсбук има фан група Еминем па зачленете се таму се објавуваат сите новости одма во врска со Еминем.
Pesnata e ludnica a inaku Eminem celo vreme go gura 50 ali toa e toa i so 50 i bez 50 pak e najbolje raper i site hejteri mozat da mu se fatatGlasot povekje od ova ne veruvam deka kje go smeni.Mnogu mu nalikuva na onoj od Marshall Matters lp i Slim Shady lp.50 Cent da ne peese kje bese bolje pesnava.![]()
Ne vredi covekot za da se zboruva za nego. 50 e bolje!!!
Токму таму и јас ја чув прв пат :smir:На Фејсбук има фан група Еминем па зачленете се таму се објавуваат сите новости одма во врска со Еминем.Тракава ја постираа одма уште пред недела дена што мене не ми се свига многу.И не само Џеј Зи него и Џаст Блејз се најавува дека ќе биде дел од албумот како продуцент ако знаете кој е тој![]()