Еминем

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
:vozbud:Супер.Одлично! Баш мислев за која песна најмногу сакам спот и беше Beautiful:):) Ооо, тоа ќе биде добро нешто бе луѓе:):) I can't wait!!!! Убаво би било следно Underground да добие спот:)
Не верувам толку за Андерграунд само ради текстот и тоа што е прикажано во неа....ама по бјутифул може да се каже дека е најбоље таа трака и јас исто многу мноигу би сакал да искочи нејзин спот али сепак не веруем
Ама многу би било јако да напраи спот на Маст би д ганја .... ќе биде најбоље ... нема да го даваат по телевизии ама ќе биде нешо ко од Лудакрис спотот за Блубери јам јам .... онаков хаге спот али многу јак многу :pos2: затоа сакам на оваа трака

М

Мрак

Гостин
Не верувам толку за Андерграунд само ради текстот и тоа што е прикажано во неа....ама по бјутифул може да се каже дека е најбоље таа трака и јас исто многу мноигу би сакал да искочи нејзин спот али сепак не веруем
Ама многу би било јако да напраи спот на Маст би д ганја .... ќе биде најбоље ... нема да го даваат по телевизии ама ќе биде нешо ко од Лудакрис спотот за Блубери јам јам .... онаков хаге спот али многу јак многу :pos2: затоа сакам на оваа трака
Е да, може што викаш.. инаку исто ќе ти дојде ко да си вегетарјнец а продаваш месо.. ама сепак сакам спот за underground:):)
Must be the ganja.. Оооо, таа песна, ме полуде. Последниве денови постојано ја слушам, таков ритам, така необична:) Хахаа, да, нема баш да го вртат по телевизииве:):) I smell something in the air thats making me (high)

Инаку за Old time sake кога ја слушам ми се вртат некои слики во глава како би било.. спотот сигурно во авион ќе биде:):) Онака.. расштракани, нешто заебанија.. абе добро ќе биде:):)

Не, не.. не се возбудувајте, не е ова спотот за Beautiful .. но сепак убаво е, се вклопуваат моментите со песнава.. едноставно убаво видео, вреди да се види:)
Уживајте:)

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14
Eve ja oficijalnata lista na pesni za relapse 2

Relapse 2 Tracklist - Confirmed by Paul Rosenberg

1 - Steve Berman (Skit) / Next Day Begins (5:23)
2 - Shady & T.I.P ft. T.I (4:55)
3 - It's Fun To Diss (2:34)
4 - One Way Pharmacy (5:12)
5 - America's Finest ft. 50 Cent (4:31)
6 - Ganjaman Villain (3:56)
7 - You Got My Back ft. Kanye West (4:50)
8 - Paul? (Skit) (0:49)
9 - Bygones Be Bygones (5:31)
10 - Follow It (4:11)
11 - The Second Shady (3:56)
12 - I Love That Blunt ft. Dr Dre (5:44)
13 - Debbie (Skit) (1:23)
14 - The Ghost Of Pophamp Hills (5:39)
15 - One Last Pill (6:06)
16 - Make A Marriage Work ft. Mary J Blige (4:45)
17 - Rest In Peace / Proof (Skit) ft. Proof & Elton John (7:56)
18 - We Rollin ft. Kon Artist (3:32)
19. A Fathers' Duty (5:13)
20. Pescription For Diazipan (4:41)
21. The Platinum Trio ft. 50 Cent & Dr Dre (5:59)
22. Shady Is Dead To Me (Skit) (2:07)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Е да, може што викаш.. инаку исто ќе ти дојде ко да си вегетарјнец а продаваш месо.. ама сепак сакам спот за underground:):)
Must be the ganja.. Оооо, таа песна, ме полуде. Последниве денови постојано ја слушам, таков ритам, така необична:) Хахаа, да, нема баш да го вртат по телевизииве:):) I smell something in the air thats making me (high)

Инаку за Old time sake кога ја слушам ми се вртат некои слики во глава како би било.. спотот сигурно во авион ќе биде:):) Онака.. расштракани, нешто заебанија.. абе добро ќе биде:):)

Не, не.. не се возбудувајте, не е ова спотот за Beautiful .. но сепак убаво е, се вклопуваат моментите со песнава.. едноставно убаво видео, вреди да се види:)
Уживајте:)
Делиме прилично исто мислење за све горенаведено ... и баш најбоље траки сега би биле Андерграунд ама си знаеме тешко да искочи спот и Маст би д ганџа ... многу ретардиран текст хаха затоа многу ми се свиѓа.... е потоа исто мн добри траки се Олд Тајм Сејк али и Мај Мам има многу онака болен текст и очекуем ако искача нејзин спот нешо слично ко Клининг аут мај клоузет кога ја покажуе како нешо у кујната се кљука апчиња и му дава него нешо мајка му....:toe:
Што и да искочи ќе е перфект.... и секако браво за спотов :pipi: Маенстрален

Све е супер све.... само едно многу ме зачуди ... ама многу... со Кање Вест песна? Хммм ова од кога отиде Кање надвор од рапот Еминем прв пат пее со него .... :toe:
И како по очекување по 1 2 траки со 50 и Дре си има како и секаде :helou:

М

Мрак

Гостин

Хехеее, значи убаво рековте, скитот кога спомнуваат уште еден албум не е случајност... уште 15тина песни..што убаво.. Се надевам се многу подобри и од Relapse.. кецот:)
Болдираните песни најмногу сакам да ги слушнам, вака проценка по насловот.. за It's Fun To Diss нема потреба да се зборува, сигурно ќе биде лудило, знаеме сите за способноста на Ем и неговите дисови:):)
You Got My Back ft. Kanye West неможам да замислам искрено спојка Ем и Кајни.. ќе видиме што биднало..
The Second Shady абе ајде:vozbud:насловот те предизвикува!!
Rest In Peace ова очекувам да биде добра песна, сериозна, со оние силни пораки што Ем ни ги пренесува.. оние песни што ќе те погодат од 2/3 слушање и ќе си останеш погоден за подолго.. нешто како like toy soldiers.. we'll see.. :):)

ќе видиме.. или подобро : ќе слушнеме:) Инаку кога отприлика ќе излезе албумов?

А од Relapse и Crack a bottle е добра песна, ама не ми прави многу мерак фифти да го гледам како се шетка.. така што.. немам некоја огромна желба за спот за оваа песна..

V

Viktoranius

Гостин
Видеото денес е ставено на јутуб а има пола милион viems.

Секоја чест маестро.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Хехеее, значи убаво рековте, скитот кога спомнуваат уште еден албум не е случајност... уште 15тина песни..што убаво.. Се надевам се многу подобри и од Relapse.. кецот:)
Болдираните песни најмногу сакам да ги слушнам, вака проценка по насловот.. за It's Fun To Diss нема потреба да се зборува, сигурно ќе биде лудило, знаеме сите за способноста на Ем и неговите дисови:):)
You Got My Back ft. Kanye West неможам да замислам искрено спојка Ем и Кајни.. ќе видиме што биднало..
The Second Shady абе ајде:vozbud:насловот те предизвикува!!
Rest In Peace ова очекувам да биде добра песна, сериозна, со оние силни пораки што Ем ни ги пренесува.. оние песни што ќе те погодат од 2/3 слушање и ќе си останеш погоден за подолго.. нешто како like toy soldiers.. we'll see.. :):)

ќе видиме.. или подобро : ќе слушнеме:) Инаку кога отприлика ќе излезе албумов?

А од Relapse и Crack a bottle е добра песна, ама не ми прави многу мерак фифти да го гледам како се шетка.. така што.. немам некоја огромна желба за спот за оваа песна..
И јас само незз како ќе искочи ова дуо Кање Еминем но Еминем е најдобриот рапер а Кање иако многумина го мразат јас го сметам за многу добар артист и дур беше рапер праеше партал рап траки :toe:
Затоа не сумљам туку одвај чекам да ја чујам токму таа трака:vozbud:
Ама некој дали случајно знае период кога ќе излегува овој албум?

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
hahahhaa toa e fan made :D:D

М

Мрак

Гостин
Eve 2 sliki od spotot na Beautiful

:helou:
Има информации кога би требало да излезе? Дека ќе биде добар не се сомневам. Најдобрата песна од Relapse заслужува одличен спот.. де бее, не ми се чека.. :vozbud:

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14
Kolku da ja vratam temava na prva strana :D

A

Alexander Nevsky

Гостин
Колку само фали стариот Шејди:(
Видеото му е супер,којзнае низ какви моменти има поминато Шејди затоа го немаше никаде ама мислам дека he will be BACK!:D

Член од
4 април 2009
Мислења
311
Поени од реакции
14
Eminem - We Made You , Beautiful , Underground - my favourite songs :) закон е манов од ко се врати бек он фит.... немам коментари појќе .. :):vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom