Еминем

М

Мрак

Гостин
:vozbud::vozbud::vozbud:Ооо Боже!!!!:nesvest:Веднаш го симнувам бре:vozbud::vozbud:

Се симнува..:je:
:cuc:Ти благодарам Ем,што ми ги скрати маките,кој можеше да чека до 19 дури...јеее!Полудев:je:

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Relapse излезе.. Вистина Излезе :pop:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.934
Поени од реакции
30.921
Dobar e Eminem bre sto vi e na vas. Covekot si kazuvase so mu lezi na dusa preku pesnite i ne se kurcese nogu vo javnost.
A ako sakate dobar rap preslusjte gi i albumite na Termanology, Evidence i Achemist isto taka dobri MC ija.

М

Мрак

Гостин
Је,се симна албумот.Супер е,мене ми се која од која поубави:)Вака од неколку слушања неможам баш комплетно да проценам,но добро е..Ем се врати и сега па немоа да дочечам да направат барем неколку спотови:):)Em is back..with a brand new rap:)

.:TINA:.PINK

.:oksimoronka:.
Член од
17 август 2008
Мислења
354
Поени од реакции
16
porano mnogu go sakav..sea nekako komercijlno mi deluva...

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
На кој му треба линк, нека бекне само, да не ми снема лента.

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
Guess who's back? :))))

SHADY'S BACK!

М

Мрак

Гостин
Освен 3 A.M .. We Made You .. Crack A Bottle кои ги обожавам слушајќи ги и пред да излезе албумот,според мене убави се:

.Insane-текстот малку...:icon_roll
.Same Song & Dance-добра поента..
.Stay Wide Awake-морничава,но ја обожавам!
.Old Time Sake-супер..
.Deja Vu-дообра е..
.Beautifu-текстот е прекрасен!!
.Underground-прекрасна е!

Како што вели во Underground:A lot of people ask me..where the fuck I've been at last two years..Shit,I don't know...but I do know..I'm back now..

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14
Spored mene Old time's sake i beautuful se najdobri :helou:

М

Мрак

Гостин
Мноогу добро е споено и смислено Tonya(skit) и Same song & dance..одлично е!

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Го ислушав цел албум, најдобри песни според мене Beautiful и Old time sake. И очекував поќе.. The marshall mathers LP, The Eminem show па и Encore се каде каде подобри албуми.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Го ислушав цел албум, најдобри песни според мене Beautiful и Old time sake. И очекував поќе.. The marshall mathers LP, The Eminem show па и Encore се каде каде подобри албуми.
Па добро до некаде се согласувам дека албумот не му е баш нај нај,но важното е дака се врати ...:smir: Омилени ми се: 3 АМ,Underground,Stay Wide Awake,We Made You...

М

Мрак

Гостин
Па добро до некаде се согласувам дека албумот не му е баш нај нај,но важното е дака се врати ...:smir: Омилени ми се: 3 АМ,Underground,Stay Wide Awake,We Made You...
Не е многу лош албумот,но претходните се мноогу подобри.Јас сум среќна што Ем се врати,ќе го гледаме насекаде повторно.Секој ден скоро проверувам дали излегол некој спот..едноставно супер е шо се врати,а и еве има неколку доса добри песни на албумот,барем според мене.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Не е многу лош албумот,но претходните се мноогу подобри.Јас сум среќна што Ем се врати,ќе го гледаме насекаде повторно.Секој ден скоро проверувам дали излегол некој спот..едноставно супер е шо се врати,а и еве има неколку доса добри песни на албумот,барем според мене.

Женско си? :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom