Еминем

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
хаха може има многу со такви лирики али ... тоа што значи еминем за рапот... е ПРЕМНОГУ... :helou: има 2 цедиња со миксови во продажба пуштени и сега наскоро ќе дојде и тој новиот од кој што иам само една трака со 50 и дре - КРЕК А БАТЛ
скрши шише :wink:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
хаха какво објаснување хахаха :)
за твоја жал ... не е мртов :pipi: наскоро сите ќе го слушате Ем.. и металци и рокери и све хаха :helou:

P

Princ

Гостин
И јас прочитав на телевизија дека го прегазил шлепер ама нзм :toe:
Како и да е, стар е веќе и не му личи да се пентра со тоа микрофонот. И да вика шитс енд соу.

Black Night

Galvanize
Член од
25 септември 2008
Мислења
327
Поени од реакции
20
И јас прочитав на телевизија дека го прегазил шлепер ама нзм :toe:
Како и да е, стар е веќе и не му личи да се пентра со тоа микрофонот. И да вика шитс енд соу.
Јас слушнав и внуци дека имал. А и со цефче јадел слушам забите му попаѓале.

Демек Снооп Дог млад е или пак Пи Диди или пак Др. Дре кој на 45 годин рапуваше, Баста Рајмс па он у цутот на младоста е. :)

P

Princ

Гостин
Демек Снооп Дог млад е или пак Пи Диди или пак Др. Дре кој на 45 годин рапуваше, Баста Рајмс па он у цутот на младоста е. :)
Демек ги слуша некој иако се трудат? Од снуп последен албум што сум го купил ми е The Doggfather, од Дре Chronic... Готови се тие, затворена книга. Зарем Дре (45 маж) кој пее со Rihanna (16 годишно девојче) ти се слуша? Не фала.
Eminem, go to Bardovci, you're done and finished. Иначе од Еминем последни песни кои ги има извадено на пазарот и кои ги слушам се Sing for the moment, Stan... и некои од тоа време. Натаму нит знам што се случувало со него, нит ме занима.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
haha nikoj ne e gotov... godini ne se bitni... rapot kje zivee zasekogash ... posebno kvalitetniot :helou:

Black Night

Galvanize
Член од
25 септември 2008
Мислења
327
Поени од реакции
20
Демек ги слуша некој иако се трудат? Од снуп последен албум што сум го купил ми е The Doggfather, од Дре Chronic... Готови се тие, затворена книга. Зарем Дре (45 маж) кој пее со Rihanna (16 годишно девојче) ти се слуша? Не фала.
Eminem, go to Bardovci, you're done and finished. Иначе од Еминем последни песни кои ги има извадено на пазарот и кои ги слушам се Sing for the moment, Stan... и некои од тоа време. Натаму нит знам што се случувало со него, нит ме занима.
Да не има песна направено за тебе Еминем па шо толку се нервираш за него. Не те интересира, не те интернесира. Шо јадеш трици за него чим не те интересира. Да не му љубомориш.

Не ти е денот нешто. Опушти се со малце музика ајде....

P

Princ

Гостин
Се опуштам, со Stan. Трици јас не јадам, си кажувам мислење на јавна тема. Што се однесува до мене, никогаш нека не се врати. Ти ако не се согласуваш со мене кажи си го твоето мислење, а не ме вреѓај лично мене бидејќи сум си кажал свое мислење.

Black Night

Galvanize
Член од
25 септември 2008
Мислења
327
Поени од реакции
20
Се опуштам, со Stan. Трици јас не јадам, си кажувам мислење на јавна тема. Што се однесува до мене, никогаш нека не се врати. Ти ако не се согласуваш со мене кажи си го твоето мислење, а не ме вреѓај лично мене бидејќи сум си кажал свое мислење.
Те молам само пиши ги зборовите од мојот пост што те навредив и не праам веќе муабет. ОК ???

Член од
8 јануари 2009
Мислења
154
Поени од реакции
5
Abe more se slusas li so zboris:tapp: hahahahaah

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
пер се слушаш ли шо пишуваш??

go get a life :D

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
абе не се нервирајте...Според него ваљда он не ги слуша од коа остареле ... и мисли и други не ги слушаат... нема везе... сите си знаеме дека Ем веќе се врати а само се чека це-дето во продажба ... :helou:

Член од
8 јануари 2009
Мислења
154
Поени од реакции
5
абе не се нервирајте...Според него ваљда он не ги слуша од коа остареле ... и мисли и други не ги слушаат... нема везе... сите си знаеме дека Ем веќе се врати а само се чека це-дето во продажба ... :helou:
Taka e brat mislam :toe: i kraj na prikaznata :)))))

99% OD TEKSTOT SE LA*NA

Brat ne se znae.Daj Boze da e taka!!!:salut:

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
а има некој од вас официјален траклист на новиот албум.. гуглав ама најдов 6 различни :)

Kajgana Shop

На врв Bottom