Ел Класико: Реал Мадрид - Барселона | 20.04.2011 | 21:00h | Местаља

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    149
Статус
Затворена за нови мислења.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.415
^ Пинто со вечерашнава партија слободно му фати место на Валдес :pos2:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Мушка игра. Честитки.

Ако барам виновници, тоа се самите играчи на Барса. Не успеаа да дадат гол кога Реал не играше ништо.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Смирете се бе аман, све сајбер терористи станавте.

Инаку ова е добро, добро е што Реал и со отворена игра може да се спротистави на Барса. Од Барса само Меси можеше да игра, т.е. само за него нема пронајдено одговор Мур, а и не верувам дека некогаш некој ке најде (се молат интеристите да не ми спомнат Занети и Камби, плс). Роналдо докажа за 10000 пат дека за Меси он е само еден од многуте играчи кој се никој и ништо, 10 губени шанси, и тоа не онака рандом шанси, него 100%.

Барса исто така докажа дека ни Чави ни Иниеста не се којзнаешто и дека и без нив во иднина ке може да е тоа што е денеска се дур Меси игра за Барса.

Кои среќници сме да можеме да ги гледаме овие екипи и овие играчи 4 пати во еден месец да играат. Тоа само ке кажам, и уште ова, зборот дерби да се смени во некој друг, затоа што ова е вистинско фудбалско дерби, другите се повеке навивачки. Ајт.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ај доста мешавет мајки шајки, Каталонци имате поздрав од Роналдо и рече да се спремате за у среда! :)

Edit: Еве го Меси за сите што се прашуваа кај бил Меси...

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
^ Кај бил меси ? Дечко која утакмица ја глеаше ? :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.726
Поени од реакции
22.874
Се газам и на коментари на фб, кај бил Меси? :vozbud:
Пријатели, додека Меси си играше пикадо со средината на Реал, изгубен беше и сеуште е Виља. Ај, ваљда од еуфорија сте ги помешале.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Честито на фанови на Барса за поседот на топка и глумата на Виља и остали ванабиглумци од тимот. Asi asi gana el Madrid!

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.771
Поени од реакции
11.773
Абе не ме заебавајте... за сите играчи може да зборите ова она, ама за Меси бе? :jaj:

Честитки Мадристи!! :vozbud:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Абе па и ти уживај и ти најде на кого да му кажуваш.
:) не ни планирав да му кажувам дека Барса - Реал идеше од 21 : 30, он изглеа глеал Мтв1 Милан - Палермо :) , а клипот што го стаил ме потсеќа на детски кавги за тоа кој е појак коа едниот му вика : Кај може Меси со Роналдо,виде ли роналдо како го дрибна кичма му скрши :)

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Тоа е тоа,честитки до фановите на РМ за победата и трофејот....Сами си сме криви,се гледаме среда...
И ме чудат неутралните “фанови“,нека си ги гледат своите тимови,ама ај...

T

Torchyrus

Гостин
Ма Вилја треба под итно да иде и да ја грее клупата , Афелау е Зверка не знам зошо не го пуштаат барем јас на Пес растурам со него :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Видовте ли што е вистинско дерби?
Двата најјаки клуба во светот, сите други минимум класа под нив.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom