Елена Ристевска

OrTacE

мангуп
Член од
28 мај 2006
Мислења
628
Поени од реакции
5
Елена Ристевска го достигна најголемиот успех до сега, барем јас така мислам, девојката излезе со нејзина песна насловена "есен во мене" на MTV.

По некоја си моја статистика, после евровизија достигна голем успех како на нашите простори така и надвор од македонија.
Значи после Супер Хикс кои одамна вејке беја појавени на MTV, сега и нашата млада пејачка Елена Ристевска....бравос за неа, и една порака од мене "само напред девојко имаш подршка од мене:helou: " а се надевам и од вас.
Наредно што сакам! коментари од вас за нејзиниот успех.

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
да...дефинитивно поголем е успехот после евровизијата...и сеа со новиот албум во есен во мене...192 и да не набројувам...супер девојка многу ми се свига....има поддршка и од мене....само напред!

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Кога му ги исполнува секс-фантазиите на Дарко Димитров, нормално дека ќе се појави на Евровизија и на МТВ:toe:...иако девојчево ми беше фаворит и многу позитивно мислење имав за неа, кога дознав дека му се понудила на Дарко Димитров јасно ми е зашто е толку успешна :wink:

OrTacE

мангуп
Член од
28 мај 2006
Мислења
628
Поени од реакции
5
Ѕвер напиша:
Кога му ги исполнува секс-фантазиите на Дарко Димитров, нормално дека ќе се појави на Евровизија и на МТВ:toe:...иако девојчево ми беше фаворит и многу позитивно мислење имав за неа, кога дознав дека му се понудила на Дарко Димитров јасно ми е зашто е толку успешна :wink:
извини ама морам да прашам, од кај знаеш за секс-фантазиите со Дарко Димитров и кај дозна? жити се кажи ми и јас сакам да слушнам баш ме интересира, имаш некој сигурен извор на информации? или само измислуваш, не мора од незнам какви причини така да се коментира мислам дека е глупаво, ипак тоа е еден успех, или твоето размислување е дека ако некој/а постигне некој успех мора да помине низ тие нечисти работи?:toe:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
OrTacE напиша:
Елена Ристевска....бравос за неа, и една порака од мене "само напред девојко имаш подршка од мене:helou: " а се надевам и од вас.
Наредно што сакам! коментари од вас за нејзиниот успех.
И од мене има поддржка. Секаква :zlo:

А за успехот, не дека песните и се особено катастрофални али како што рече Роби Вилијамс во Make Me Pure:

"...Smoking kills, sex sells..."

It's all about the Benjamins... Сакам да кажам дека ќе се врти на МТВ кога покрај фината песна ќе прилепи и спот со блага еротика :) Не дека тоа мене ми смета... далеку од тоа :)

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
Само не сфатив зошто мораше да ги мие нозете на спот? Не стигна дома? :pos2:

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Licno mene mnogu me nervira devojkata.Premnogu se vilici,ednostavno e antipaticna.A noviot album i ne i e nesto posebno.Samo dve pesni mi se dopagaat od nego.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Eлена Ристеска има некоја аура која мене ми ги прави луѓето антипатични. Ми се допаѓаше со "teen" имиџот кога се појави на М2, но прерано и беше наметнат (незнам дали присилно од М2 или по нејзина иницијатива) имиџот со пренагласена сексуалност. Тоа ти е како на 14 годишно дете да му дадеш лична карта. далеку од тоа дека ми смета сексуалноста во шоу бизнисот, но мислам дека Елена многу вештачки го прави тоа. Секое ширење на нозете, облекување на хулахопка и секој кадар на штикла во спотот се премногу намерно истакнати, а треба да се вешто скриено вметнати.

Песните нема да ги коментирам, затоа што не сум тип кој кога оди по улица или се тушира си потпевнува песни од М2. Слушам сосема поинакви изведувачи. Ќе ги коментирам нејзините гласовни способности само. Иако нејзиниот глас звучи убаво во готова песна, тоа што го имам неколкупати слушнато во живо по емисии ми вади заклучок дека е подпросечна во поглед на гласовните способности.

OrTacE

мангуп
Член од
28 мај 2006
Мислења
628
Поени од реакции
5
Мистичен напиша:
Ќе ги коментирам нејзините гласовни способности само. Иако нејзиниот глас звучи убаво во готова песна, тоа што го имам неколкупати слушнато во живо по емисии ми вади заклучок дека е подпросечна во поглед на гласовните способности.
тука си во право, мислам дека беше во екисијата на бојан 13 и во емисијата на овај глумецот како ли се викаше .....ммммм нејке да ми текне, нема везе.

но како и да е девојкава успеа пред се никој нема да ја тера да пее во живо на MTV нели?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Девојката мислам дека ќе направи одлична кариера, и го посакувам тоа.За нејзе како личност,но комент,а се сложувам и со мистичен дека гласовните можности не и се баш нај нај иако не е ни лоша,но не е ни Каролина Гочева.
За песните,нешто најдобро што имам слушнато од македонскава поп музика Есен во мене.
Се најдобро и од мене за Елена.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
OrTacE напиша:
тука си во право, мислам дека беше во екисијата на бојан 13 и во емисијата на овај глумецот како ли се викаше .....ммммм нејке да ми текне, нема везе.
Ортаче, во повеќе емисии пред да отиде кај Боки. Тоа што се случи кај Боки беше намерно од страна на водителот само како потврда на тоа дека Елена навистина не знае да пее. Може да го мразиме Боки од дно на душа, ама Боки е мајстор кога станува збор за реметење.

OrTacE напиша:
но како и да е девојкава успеа пред се никој нема да ја тера да пее во живо на MTV нели?
Да. Тоа се должи на продукцијата која стои позади неа и соработката со MTV Adria. Tаму никој нема да ја тера да пее во живо, но хеј - која е целта да бидеш ѕвезда? Да те има само по спотови? Да не можеш да издржиш да направиш концерт во живо? Да ја разочараш публиката? Бидејќи на нашиот пазар музичарите во никој случај не можат да заработат од дискографија (пиратерија, мал пазар...), им остануваат само концертите како можност. И онака сите изданија на М2 се делат како гратиси по Тин Шема и слични списанија, а пеачите на М2 претежно пеат само на настани поврзани со спонзорите на М2, освен по некое ситно хонорарче за нив (а по некое подебело за Даре и Иво) не гледам каде е тука успехот.

Ама, кога сме кај М2, тука веќе ни треба цела нова тема за да се искажеме...

cinderella_

In love with you...
Член од
27 јануари 2007
Мислења
852
Поени од реакции
5
tipkata e super,pesnite i se ok,posledniov album posebno mi se svigja.....podrska i od mene :helou:

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
OrTacE напиша:
извини ама морам да прашам, од кај знаеш за секс-фантазиите со Дарко Димитров и кај дозна? жити се кажи ми и јас сакам да слушнам баш ме интересира, имаш некој сигурен извор на информации? или само измислуваш, не мора од незнам какви причини така да се коментира мислам дека е глупаво, ипак тоа е еден успех, или твоето размислување е дека ако некој/а постигне некој успех мора да помине низ тие нечисти работи?:toe:
Скандалов не е објавен по медиумите затоа што жената на Дарко е многу болна и Даре молел да не прават такво нешто, пошто ќе си имал проблеми по дома.Плус пола Скопје знае за романсата на Еленчето со Даре, плус пола Ново Лисиче има видено како Даре во ситните часови ја враќа Еленче дома.Плус сум зборел со несудени пејачки, кои останале несудени поради тоа што не биле спремни да се поклонат себеси како што се поклони Елена.

Браво за Елена!!!Браво за успехот!!!

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
mnogu mi e smizla nekako, se forsira sama sebe, pa kako igra... preteruva... a i za glasovnite sposobnosti se soglasuvam so toa deka ne i se bas naj naj... taka da ne mi se dopagja bas mnogu ali sepak i pozeluvam uspeh!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom