Ја имам ако сакаш ќе ти ја пуштам или ако сакаш линкови за симнување?Здраво луѓе!!Да не знае некој кај можам да ја најдам новата книга од Игор Џамбазов???
Давај брате!!!Ја имам ако сакаш ќе ти ја пуштам или ако сакаш линкови за симнување?
Еве ја тука и цела да ја прочиташ добра еДавај брате!!!
Еве ја тука и цела да ја прочиташ добра е
Едит од модератор: Не се дозволени линкови за download на темите.
Aj i mene.Ја имам ако сакаш ќе ти ја пуштам или ако сакаш линкови за симнување?
LELE <3Nova na forumov. Go postavuvam mojot link za knigi
http://www.4shared.com/account/dir/9483475/8f303fd/sharing.html?rnd=49
Uzivajte
Колку поглавија има? Ова што го симнав набрзинка има 5 поглавија со 478 страни и се чита само во фајрфокс со еден адон (малце нешто фонтот ме зеза). За прво време ако сакаш, додека најдам саглам линк за пдф или доц...еве, види дал е ова (350 кб)Ај малце помош. Почнав да ја читам Теорија на хаосот од Џонатан Раб, ама преводот на македонски е .... Ако ја има некој во електронска форма или да ми каже линк од каде да ја симнам многу ќе сум ви благодарна. На англиски насловот е The Overseer.
Brat moze na poraka da mi pustis link za novava kniga od Dzambazov, ke bidam mnogu blagodaren. PozzЕве ја тука и цела да ја прочиташ добра е
Едит од модератор: Не се дозволени линкови за download на темите.
И мене ако можеBrat moze na poraka da mi pustis link za novava kniga od Dzambazov, ke bidam mnogu blagodaren. Pozz
Brat moze na poraka da mi pustis link za novava kniga od Dzambazov, ke bidam mnogu blagodaren. Pozz
На Scribd можете да ја читате онлајн доколку не сакате да ја симнете. Линкот што беше за симнување нешто не е во ред. Можно е да ја тргнале од таму.И мене ако може
Многу Благодарност