- Член од
- 14 март 2008
- Мислења
- 72
- Поени од реакции
- 1
Dosta Serete Po forumi albanija nemozete ni da ja zamislite a kamoli da znaete nesto... ne spekulirajte za dzabe nevini luge zagidnaa a vie uste jadete tuka po forumi...
ја ке кршам и рака али кажа 300 евра на ден се плаќало :pos2: .Kelesh, citaj poubavo dfa ne te pratam na kurs za citanje i opismenuvanje.
Rekov deka ne se baraat na oglas demineri.
Vol.
A dali nekoj nosi sut. Pa ne znam, jas koga gradev kuka samo za toa ve vikav.
A cigara se pali od profesionalcite.
Inaku, izvorot e netpress
Traure, razmisli malku.
Vo sekoj slucaj, od "profesionalcite" izginaa nevini lica.
Odd glupost.
Toa mi bese idejata so postot.
Krsi glava.
има Сведоци постирав говорот на Бериша и тој кажува се Детално гледај и ке видишч има спасени работници и еден од Главните инжинери е спасен.slushnav eksplodiral samo barut? kaj ojde eksplozivot? uste se tamu kaj sho se?
imam eden predlog
da im kupime 10 toni tri-nitro-toluol, ili nekoj malku posofisticiran, pobrizanten eksploziv, i da go opnime toptan suvodol ili nekade kaj sho imame povrshinski okp na jaglen...
cisto onaka, da si gi merime...
potresite, razbira se!
da vidime dali i ako eksplodiraat 10 toni EKSPLOZIV, ke osetat potres vo Tirana...
inace ona mora da bea nekolku iljadi toni barut... ili nekoja bagji debelka petarda...
10 toni barut, ne e za smeenje muabetov, inace ke mu se smeev na umot na sekoj okj ke "kupi" takva prikazna...
inace, concrete, rekov jas, greska vo programot, ovie botovi nemaat Artificial Inteligence, ne ucat, ko telinja se, ti go nosis na klanje, on ti go lize...
rakata de
ne svakja dega si go goel za poubav da bidi ko ke go prikolis...
да во Право си такви експлозиви се осетливи на секакви заебанции.Sturmgewehr??? prvo ne sramoti ubava puska, trgni toa nikot
vtoro...nemoj da proseravas ovde albanska demagogija....da ne upotrebam genericko ime..te uvreduva kolku znam...a toa znaci deka e sramota da plukas ovde po luge koi vednas trgnaa da pomognat vo ovaa katastrofa....
treto..za strucnosta i objasnuvanje sto se slucilo ne slusaj i citaj gatalci tuku prai muabet so patalci....
cetvrto nikade ne kazav deka samo albanci se glupi i im se slucuvaat nesreki...takvi glupavi nesreki se slucuvaat sekade.....ama sepak malku poveke onamu kade ne se sledat procedurite , kade ima nati go dajmigo , kade se gleda najeftino da se pomine ..za da ostane para vo dzeb i onamu kade nekoi "amerikanci" ... vo menza stavaat oglas za rabota , pa neka e i amalska koja e povrzana so eksploziv , plus eksploziv so megatoni meren.
Za tvoja informacija istoriskite eksplozivi kakovi verojatno se skladirani ovde imaat edna mana da stanuvaat mnooogu osetlivi kako stareat...toa e osnovata na celata prikazna...
kako se zapalilo, zosto se zapalilo toa samo moze da se spekulira...dokazite se atomizirani.....
bidejki e celoto brdo magacin so tuneli, verojatno se prenel plamenot tamu i pocnalo lancano palenje , a kako rastel pritisokot rastela i brzinata na gorenje i DOJDE DO ONAA ERUPCIJA do kakva dojde...
tolku za toa....vo sekoj slucaj ke moraat tamu malku da se osvestat i da svatat so kakva opasnost imat rabota....i ne samo tie i ovie ovde kaj nas i site naokolu.....
i uste ednas prestani da mi se slikas so nekakvi pukala ..da ne stavam koncanica na avatarot...![]()
Дрн дрн јариња...Сметам дека ја отупеФ, ама данкешн на вниманието. :helou:
Оф, не поминува ден а да не ви се зачудам на паметот ви.Дрн дрн јариња...
Земја воздух беше спомнато.
Ај нова математика сега, со оглед на тоа како функционира земја воздух.
информацијата беше од балкан њус - тв. и на крај пишеше : бериша јасни смеOkolu 2300 objekti se pogodeni od eksplozijata , od koi 200 se sramneti so zemja , 300 so pogolemi shteti, i drugite so pomali steti.
Iskreno ne te razbrav :sинформацијата беше од балкан њус - тв. и на крај пишеше : бериша јасни сме
и фала за паметната работа. си знаат кој... зато пропаѓа државава....