TWEETY***
Мy life..my rules..any questions?
- Член од
- 18 февруари 2006
- Мислења
- 2.041
- Поени од реакции
- 66
Државен е и неработен ден за сите.posle ispitot ke bide istaknato znaci po 22
--- надополнето ---
ne e drzaven tuku verski
Државен е и неработен ден за сите.posle ispitot ke bide istaknato znaci po 22
--- надополнето ---
ne e drzaven tuku verski
мене „n“ на крајот ми излезе дека е 30kolegi moze da mi kaze nekoj sto polozil matematika deneska 5 zadaca sto bese :po kolku godini vkupnata kamata treba da iznesuva....? znae rezulatotot nekoj??fala
Па така знам јас, дека има три прашања ( лекции) и три задачи, и дека не можеш да положиш со поени само од задачи или само од прашања туку мора да имаш одреден број на поени и од двата, ама сакав да знам нешто повеќе, кои лекции се имаат паднато и сл.....На пишување ќе биде испитот?
Финансиски пазари и институции никогаш не ги повтара прашањата. Секогаш има нови прашања на испитот или на колоквиум.Kolegi dali imat nekoj prasanja finansiski pazari i institucii petok polagam, a go nemam ni pocnato da go usam
Ima koleske uste od vcera sabajle,vidi na zephyr,ako nemozes,kazi ime/prezime da ti vidamКолеги основи на е-бизнис има ли резултати од испитот?
Moze da mi objasnis za koj vid na zadaca zboruvas?Задачите спремај ги и од книгата и од вежбите, не само од збирката. Сигурно ти се паѓа еден вид задача од индекси која што ја нема во збирката. (меѓу последните во учебникот)
Ма да е офтопик морав да ти пишам, Верски е , значи другите националности одат на работаДржавен е и неработен ден за сите.
па мајка ми иде на работа а не е друга националност и ми кажа дека е државен па затоа пишав ама важно не работи факултетот тоа и беше тематаМа да е офтопик морав да ти пишам, Верски е , значи другите националности одат на работа