Економски факултет

Статус
Затворена за нови мислења.

NA

Член од
8 јануари 2008
Мислења
79
Поени од реакции
1
Kolegi dali imat nekoj prasanja finansiski pazari i institucii petok polagam, a go nemam ni pocnato da go usam

ripcence7

ripcence
Член од
26 јануари 2010
Мислења
61
Поени од реакции
0
Колеги основи на е-бизнис има ли резултати од испитот?

Член од
13 август 2010
Мислења
32
Поени од реакции
3
На пишување ќе биде испитот?
Па така знам јас, дека има три прашања ( лекции) и три задачи, и дека не можеш да положиш со поени само од задачи или само од прашања туку мора да имаш одреден број на поени и од двата, ама сакав да знам нешто повеќе, кои лекции се имаат паднато и сл.....

Член од
4 септември 2010
Мислења
18
Поени од реакции
0
едно прашање: може ли некој друг да земе оценка место мене?

Член од
1 септември 2010
Мислења
38
Поени од реакции
2
колеги да не има истакнато на факс кога ќе дава Љубиша оценки по сметководство???

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Kolegi dali imat nekoj prasanja finansiski pazari i institucii petok polagam, a go nemam ni pocnato da go usam
Финансиски пазари и институции никогаш не ги повтара прашањата. Секогаш има нови прашања на испитот или на колоквиум.

Член од
16 јануари 2010
Мислења
44
Поени од реакции
0
Ебизнисмени, дали Калина даваше задачи од веројатност?

Vk111

B4 I FU RU 18
Член од
2 јули 2010
Мислења
118
Поени од реакции
6
Задачите спремај ги и од книгата и од вежбите, не само од збирката. Сигурно ти се паѓа еден вид задача од индекси која што ја нема во збирката. (меѓу последните во учебникот)
Moze da mi objasnis za koj vid na zadaca zboruvas?

Член од
19 април 2010
Мислења
194
Поени од реакции
3
Ма да е офтопик морав да ти пишам, Верски е , значи другите националности одат на работа
па мајка ми иде на работа а не е друга националност и ми кажа дека е државен па затоа пишав ама важно не работи факултетот тоа и беше темата:)

Член од
23 август 2010
Мислења
37
Поени од реакции
1
А математика со 2 точно решени задачи и 3 прашања какви се шансите да поминам?? никакви нели?? :$

Член од
8 јануари 2009
Мислења
53
Поени од реакции
0
нема никој што знае за бодовната листа за оцени по економија??? :nesvest: не ми се чека до 26ти....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom