Dietrich
Just a fan...
- Член од
- 12 мај 2010
- Мислења
- 161
- Поени од реакции
- 80
И ако знаеш уште некој да купува, слободно пиши...Боби[Мкд];3798225 напиша:ako prodava nekoj zbirka po matematika i tablica neka pise pp!
И ако знаеш уште некој да купува, слободно пиши...Боби[Мкд];3798225 напиша:ako prodava nekoj zbirka po matematika i tablica neka pise pp!
Не бе, грешка си.Види, јас мислев дека треба да уплатам 100 евра (партиципација) и плус кредитите од заостанатиот предмет да ги помножам со 3,3 и да додадам на таа сума.
Значи вака: 100е + 3,3е*8 = 126 евра отприлика.
Деловен, дефинитивно. Константно идат колеги кои си носат речници, па ќе ти треба.Постари колеги ве молам за мислење!!!
Оваа година се префрлив на е-бизнис,па сакам да запишам курс по англиски за да го доусофршам јазикот.Но се мислам дали да продолжам на курс по општ или пак да почнам со курс по деловен англиски(претходно имам 6 степени завршено општ англиски).Лично сакам да продолжам на деловен англиски,но дали ќе ми користи во однос на предметите кои ќе ги учам понатака на смеров?фала,поздрав
Мислам дека има, ама јас би ти препорачала да си учиш од книга, зашто во скриптите имаше многу работи што фалеа, па да не се чудиш од кај е прашањетоНекој од постариве колеги да ни каже за Основи на Менаџмент дали има некој скрипти, каде што се само набројувањата? Некои други помошни материјали, прашања и слично. Фала
Haha,e pa ne e taka,jas se upisav pred 2 nedeli i kako sto ti kazav bese))Види, јас мислев дека треба да уплатам 100 евра (партиципација) и плус кредитите од заостанатиот предмет да ги помножам со 3,3 и да додадам на таа сума.
Значи вака: 100е + 3,3е*8 = 126 евра отприлика.
Затоа јас уште не ја нудам мојата, кога ќе ги раздадат сите пред колоквиум за 1000че ќе ја дадамке ја спуштите бре цената на таблиците, многу понуди има! што е ова од вас
Книгата ја имало во Либро и Зоки копирана. Оригинал ја има само во библиотека и читална. Книгата е од 2005 година, 2009 е најнова ама не е преведена уште. Како и да е нас ни треба таа од 2005grazie